Mochila Head Elite Backpack Grey Orange 2022
  • Mochila Head Elite Backpack Grey Orange 2022

Rugzak Head Elite Grijs Oranje 2022

PVP: € 40,00
€ 31,95
-21% Head Padel
Head Elite Grijs Oranje 2022 padelrugzak | Perfect formaat van deze Head padelrugzak om net genoeg te vervoeren, met verschillende compartimenten om het materiaal georganiseerd en beschermd tegen stoten te houden

Head Elite Padel rugzak grijs en oranje

Kies de beste tassen om padel tennis te spelen in onze online winkel, we hebben alle maten en uitvoeringen. Koop de Elite BackPack Grey Orange padelrugzak uit de nieuwe Head Padel 2022-collectie, gemaakt van technische stof en versterkt om een grote duurzaamheid te bereiken.

Het is een rugzak om het juiste materiaal mee te nemen, aangezien het 2 verschillende compartimenten bevat: een voor mesjes en een ander in het midden voor de rest van het materiaal. Het heeft ook kleine vakken zodat u uw sleutels of uw portemonnee niet kwijtraakt, evenals gewatteerde handgrepen voor comfort.

Elite grijze en oranje tas, kenmerken

  • Uitstekende duurzaamheid van de Head Elite BackPack Grijs Oranje 2022.
  • Apart vak voor het opbergen van 1 padel tennisracket.
  • Inhoud voor 21 liter, net genoeg om niets thuis te laten.
  • Zijkanten met rooster om onze accessoires in op te bergen.
  • Zeer opvallend door de combinatie van grijze en oranje details.
  • Gevoerde handgrepen en toegankelijk Headvak.
  • Een van de nieuwe Head 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Geschikt voor elke atleet die een kleine rugzak nodig heeft, maar met verschillende compartimenten om alle spullen goed georganiseerd en beschermd tegen mogelijke stoten te dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het meest comfortabel is, zelfs als u het beladen draagt, omdat het gewatteerde bescherming bevat om ongemak in de rug en schouders te voorkomen. Je zult ook dol zijn op het gedurfde grijze ontwerp en de fluorescerende oranje details.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten