Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Elite Backpack Black White 2022
  • Mochila Head Elite Backpack Black White 2022

Rugzak Head Elite Zwart Wit 2022

PVP: € 40,00
€ 32,95
-18% Head Padel
Rugzak pádel Head Elite Zwart Wit 2022 | Praktische rugzak om padel te spelen Head, ontworpen met hoogwaardige materialen en verschillende compartimenten zodat je kunt nemen wat je nodig hebt voor je wedstrijden

Head Elite Padel Rugzak Zwart en Wit

Draag je spullen op een comfortabele en georganiseerde manier in de Elite Backpack Black White padelrugzak, een van de nieuwe Head Padel 2022-tassen.Het bevat verschillende compartimenten waar je een racket, wat kleding en schoenen kunt opbergen.

Het heeft ook extra ruimte om accessoires of onze persoonlijke bezittingen op te bergen dankzij de 2 zijvakken van mesh. Bovendien is het gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en versterkte naden voor een lange levensduur en om dagelijks te weerstaan.

Elite tas in zwart-witte details, kenmerken

  • De Head Elite Backpack Black White 2022 heeft een specifiek vak voor het racket.
  • Groot Headvak voor kleding of schoenen.
  • Gewatteerde beschermingen voor meer comfort.
  • 2 mesh zijvakken voor accessoires.
  • Klassiek ontwerp in zwart-wit logo.
  • Ontworpen en ontworpen om intensief gebruik te weerstaan.
  • Een van de nieuwe Head 2022 padeltassen.

Voor wie is het? De zwart-witte rugzak is gericht op atleten die alleen het essentiële gebruiken tijdens hun trainingen of wedstrijden, omdat je het racket, schoenen, wat kleding en onze accessoires kunt vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een kleine rugzak is, verdeelt hij zijn ruimte zeer goed met specifieke compartimenten voor elk type materiaal. Je kunt het ook voor elke andere activiteit gebruiken, omdat het een zeer elegant ontwerp in zwart en wit heeft.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de World Padel Tour-banen. Dit seizoen zul je dol zijn op de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding en racketas, ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten