Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Delta Junior 2022
  • Head Delta Junior 2022
  • Head Delta Junior 2022

Head Delta Junior 2022

PVP: € 90,00
€ 71,95
-21% Head Padel
Head Delta Junior 2022 padel racket | Gewicht en vuist aangepast aan de kleintjes van dit Head padel racket, een Junior-model, zodat jonge mensen er met volle teugen van kunnen genieten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket voor jongen Head Delta Junior Rood

Ontdek de beste padel rackets voor kinderen in onze online winkel, we hebben alle merken! Een klassieker keert terug, het rode Delta Junior padel racket, een model dat Head Padel 2022 heeft ontworpen voor de behoeften van de jongsten. Het heeft een overmaatse mal en een gemiddelde balans om het het meest uitgebalanceerd te maken.

Het is een replica van het volwassen model op esthetisch niveau, maar met een lichter gewicht en een kleiner handvat om het gemakkelijker te maken om mee te spelen. Er is zwarte technologie gebruikt om het sterker te maken, evenals een krachtige schuimkern en glasvifra op de gezichten.

Head Delta rood voor jongens, kenmerken:

  • De Head Delta Junior 2022 is een replica van het volwassen model.
  • Comfortabeler slaan dankzij de schuimrubberen kern.
  • Uitstekende bespeelbaarheid dankzij de glasvezelvlakken.
  • Gebouwd met zwarte koolstof en versterkingen in de structuur.
  • Druppelvorm om de sweet spot te verbreden en medium balans voor een goede punch.
  • Aangepast aan de handen van de kleinste, met een gewicht van ongeveer 320 gram.
  • Serie padel rackets voor kinderen Head Padel 2022.

Voor wie is het? Gericht op de kleintjes, spelers tussen 6 - 12 jaar die beginnen met padel of het al regelmatig doen en een padel racket voor kinderen nodig hebben dat is aangepast aan hun hand en gewicht om het gemakkelijker te kunnen verplaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is aangepast aan de behoeften van de kleintjes, zodat ze comfortabeler kunnen spelen. Bovendien zien zijn nieuwe rode design en grijze details er spectaculair uit. Haal het voordat het op is!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken die de meeste spelers prefereren. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging in de World Padel Tour dankzij spelers als Sanyo Gutiérrez of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk zich in voor nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke ontwerpen. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelpadel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen, u zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten