Head Extreme Junior 2024
  • Head Extreme Junior 2024
  • Head Extreme Junior 2024

Head Extreme Junior 2024

PVP: € 100,00
€ 88,96
-12% Head Padel
Kop Extreme verde 226723 | Koop dit racket voor kinderen, de nieuwe Head Extreme Junior in het groen, zodat de kleintjes kunnen genieten van de beste sensaties op het veld.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Extreme Junior 2024 padel racket

Vind wat u zoekt in de nieuwe Head 2024 padelcatalogus, deze is aangepast aan alle doelgroepen. Voor jongeren presenteren we het nieuwe Extreme Junior padel racket in het groen, een snel aanpasbaar racket dat de speler kracht en controle geeft omdat het ontwerp oversized is en de balans gecentreerd is.

Het is een replica van het volwassen model aangepast aan kinderhanden, het gewicht bedraagt dus ongeveer 320 gram en de afmetingen zijn ook aangepast aan jouw hand. Voor de constructie is glasvezel gebruikt, waardoor het framegebied is versterkt om schokken te weerstaan. De kern is gemaakt van powerfoam, waarmee de sensaties onverslaanbaar zijn.

Head Extreme voor groene kinderen, kenmerken:

  • De Head Extreme Junior heeft een gewicht van ongeveer 320 gram.
  • Dankzij de kern van schuimrubber zorgt hij voor een zeer comfortabel gevoel.
  • Snelle aanpassingsschep.
  • De gehele omtrek is versterkt om hem beter bestand te maken tegen schokken.
  • Glasvezelvlakken, waardoor de speelbaarheid wordt verbeterd.
  • Oversized vorm om de sweet spot te verbreden en medium balans om geen kracht te verliezen.
  • Afmetingen aangepast aan de hand van de kleintjes, voor eenvoudig gebruik.
  • Het behoort tot de Head Padel 2024-serie rackets voor kinderen.

Aan wie is het gericht? We denken dat het geschikt is voor kinderen die beginnen te spelen, maar ook voor degenen die het al regelmatig doen, omdat het een uitgebalanceerd racket is dat de controle, kracht en comfort biedt die ze nodig hebben om vooruitgang te boeken in het spel en het beetje bij beetje te perfectioneren.

Waarom zul je het leuk vinden? Omdat hij is aangepast aan de behoeften van jongeren, met een zeer licht gewicht en kleinere afmetingen. We zijn er ook van overtuigd dat u de afwerking in groene tinten erg mooi zult vinden, een ontwerp dat aansluit bij het volwassen assortiment van de nieuwe Extreme.

Ontdek meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met de beste Head Padel-producten, alleen in onze online winkel vind je de padelcollectie van 2024. Momenteel is het merk een van de merken die de voorkeur geniet van de meerderheid van de spelers en heeft het ook de vertegenwoordiging van professionele spelers in de World Padel Tour, zoals bijvoorbeeld Arturo Coelho of Paula Jozefmaria.

Dit seizoen past het merk innovatieve technologieën toe op al zijn producten om ervoor te zorgen dat de speler tijdens de comcapitie van de beste sensaties geniet. Koop de nieuwe collectie Head padel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires voor het spelen van padel, ze zullen je niet teleurstellen!

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten