Head Evo Extreme 2024
  • Head Evo Extreme 2024
  • Head Evo Extreme 2024

Head Evo Extreme 2024

PVP: € 90,00
€ 80,95
-11% Head Padel
Head Evo Extreme 2024 | Leer spelen met het zwart-groene Head Evo Extreme padel racket, een model dat kracht en controle biedt om je techniek in elke wedstrijd te perfectioneren.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Head Evo Extreme 2024 padel racket

Maak een goede start in deze sport dankzij Head Padel 2024. Koop het nieuwe zwart-groene Evo Extreme padel racket voor de beste prijs, een model dat uitstekende speelbaarheid biedt omdat het een constructie met flexibele materialen heeft, zodat het niet kosten Speel ermee en je past je snel aan.

Het heeft een extra grote vorm en een gecentreerde balans, waardoor het een veelzijdig racket is dat kracht en controle biedt bij het slaan. Het is vervaardigd met glasvezel, waardoor het framegebied is versterkt met Innegra en het Power Frame-systeem voor meer weerstand. Voor de kern is zacht schuimrubber gebruikt, waardoor een zachtere aanraking wordt bereikt.

Head Evo Extreme zwart en groen, kenmerken:

  • De Head Evo Extreme 2024 past zich snel aan, waardoor u zich vanaf de eerste dag op uw gemak voelt.
  • Het beschikt over een extra grote mal met gecentreerde balans om hem veelzijdig te maken.
  • Dankzij het zachte schuimrubber merk je nauwelijks trillingen.
  • Geweldige balopbrengst, waardoor u deze gemakkelijk naar het veld van de tegenstander kunt doorgeven.
  • Constructie van de vliegtuigen met glasvezel, een zeer elastisch materiaal.
  • Power Frame-versterking voor extra sterkte.
  • Zwart materiaal om de prestaties te verbeteren.
  • Nieuwste collectie Head 2024 beginnersrackets.

Aan wie is het gericht? Perfect voor kinderen die willen beginnen met padel of dat af en toe doen, omdat het een zeer goed gecompenseerd startersracket is en dus de controle, kracht en comfort biedt die je nodig hebt in het begin.

Waarom zul je het leuk vinden? Omdat het een goedkoop Head padel racket is waarmee je geweldige prestaties zult beleven tijdens je eerste wedstrijden. Daarnaast heeft het ook een prachtig design, waarbij de zwarte kleur voor de achtergrond gecombineerd wordt met het logo en de kleine details in het groen, erg gaaf!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met de beste Head Padel-producten, alleen in onze online winkel vind je de padelcollectie van 2024. Momenteel is het merk een van de merken die de voorkeur geniet van de meerderheid van de spelers en heeft het ook de vertegenwoordiging van professionele spelers in de World Padel Tour, zoals bijvoorbeeld Arturo Coelho of Paula Jozefmaria.

Dit seizoen past het merk innovatieve technologieën toe op al zijn producten om ervoor te zorgen dat de speler tijdens de comcapitie van de beste sensaties geniet. Koop de nieuwe collectie Head padel rackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires voor het spelen van padel, ze zullen je niet teleurstellen!

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten