Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow

Padel Tassen Head Tour Team Monstercombi Zomer Grijs Geel

PVP: € 75,00
€ 44,95
-41% Head Padel
Padel Tassen Head Tour Team Monstercombi Zomer Grijs Geel 2021 | Speciale editie voor deze zomer van een van Head's bestverkochte padeltassen, keert terug met meer capaciteit en een zeer opvallend ontwerp.

padel bag Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Fluor Yellow

Met het mooie weer keert er een speciale editie van de Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow padel racketas terug, een van de nieuwe Head Padel tassen 2021. Het is een grote padel racketas met gewatteerde beschermingen om hem comfortabel te dragen.

Het bevat 2 kanten voor padelrackets, een met thermotechnologie om de meest extreme temperaturen te bestrijden. Het heeft ook een Headvak voor kleding en een apart vak voor schoenen, evenals kleinere vakken voor persoonlijke spullen.

Monstercombi grijze en fluorescerende gele padeltas, kenmerken

  • Een zijstuk met thermofunctie in de Head Tour Team Monstercombi Summer Grey Yellow.
  • Groot van formaat, ongeveer 47 liter inhoud.
  • Gemaakt van resistente materialen en versterkte naden.
  • Grote centrale zak met gemakkelijke toegang.
  • Specifiek compartiment om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Verstelbare en gewatteerde handgrepen voor meer comfort.
  • Een van de nieuwe Head Padel 2021 tassen.

Voor wie is het? Ontworpen voor: sporters die regelmatig trainen en meestal aan het eind douchen, want met de monstercombi kun je al je materiaal comfortabel naar de padelbaan vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je helpt om al je uitrusting op orde te houden dankzij de verscheidenheid aan compartimenten. Het is ook een speciale editie voor de zomer, dus het heeft een kleurrijker ontwerp in grijs en fluorescerend geel.

Lees meer over het merk HEAD

Geef het beste van jezelf in je competities met Head Sport, een van de door spelers geprefereerde merken vanwege de verscheidenheid en kwaliteit van de producten. Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez vertegenwoordigen het merk in de WPT.

Dit seizoen presenteert het ons een brede collectie padel rackets, schoenen, kleding en palettero's, zodat we degene kunnen vinden die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste prestaties op het veld en een onberispelijke afwerking met Head Padel.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten