Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Tour Team Extreme BackPack Grey Yellow 2021
  • Mochila Head Tour Team Extreme BackPack Grey Yellow 2021

Rugzak Head Tour Team Extreme Grijs Geel 2022

PVP: € 60,00
€ 37,50
-38% Head Padel
Head Tour Team Extreme Rugzak Grijs Geel 2022 | Een van de meest opvallende Head Padel-rugzakken, het valt op door zijn kleurrijke ontwerp en ook door zijn functies, omdat het al het materiaal in goede staat houdt

Head Tour Team Extreme padel rugzak Grijs Geel

Rust jezelf uit met de beste padelproducten in onze online winkel. Koop de Tour Team Extreme BackPack Grey Yellow padelrugzak, een van de nieuwe tassen van Head 2022. Hij heeft ruimte voor alles wat je nodig hebt en gewatteerde beschermingen.

Aan de andere kant is het vervaardigd met technische stoffen en is de hele structuur versterkt voor meer duurzaamheid. Het heeft ook een apart vak voor rackets, een groter vak voor kleding of schoenen en kleine vakjes om persoonlijke spullen bij de hand te houden.

Tour Team Extreme grijze en gele rugzak, kenmerken

  • Capaciteit om 1 of 2 padel rackets in het Head te vervoeren Tour Team Extreme Rugzak Grijs Geel 2022.
  • Gemaakt met de meest resistente technische stoffen.
  • Dankzij de kleine vakjes raak je je persoonlijke eigendommen niet kwijt.
  • Middelgroot, ca. 21 liter verdeeld in grote vakken.
  • Hiermee kunt u de riemen aanpassen om hem comfortabel te dragen.
  • Je vindt het in de Head Padel 2022 tassencatalogus.

Voor wie is het? Gericht op jongens die niet graag vol naar hun wedstrijden gaan, omdat het een tas is met net genoeg ruimte om de benodigdheden mee te nemen. We raden het ook aan aan degenen die met de motor reizen, omdat het beter beheersbaar is dan een palettero.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal je aandacht trekken vanwege de kenmerken en het ontwerp, aangezien het dit seizoen terugkeert met een nieuwe kleurencombinatie. Grijs is gemixt met neongele details en ritsen, een esthetiek waar we van houden!

Lees meer over het merk HEAD

Presteer op je beste niveau met Head Sport en zijn nieuwe productcatalogus. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in racketsporten en werd een van de favorieten van spelers. Sanyo Gutierrez is een van de WPT-spelers.

Ontdek de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, racketas en accessoires, je vindt het product dat het beste bij je past en de beste afwerking. Profiteer van onze kortingen in de online winkel om jezelf uit te rusten met Head Padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten