Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Head Core Backpack Black White 2021
  • Mochila Head Core Backpack Black White 2021

Mochila Head Core Rugzak Zwart Wit 2021

PVP: € 30,00
€ 23,95
-21% Head Padel
Small Head padelrugzak die je helpt alles te dragen wat je nodig hebt om te spelen dankzij de compartimenten van verschillende groottes

Mochila Head Core Rugzak Zwart Wit 2021

Geniet van alle kwaliteit van Head Padel 2021 voor de beste prijs met de Core Backpack Black White padelrugzak. Het is de kleinste tas in de collectie, ideaal voor het probleemloos opbergen van het padelracket, schoenen en wat kleding.

Aan de andere kant heeft het een gewatteerd vak om je padel racket te beschermen. Daarnaast is het Headvak ruim en goed toegankelijk voor meer comfort. Het bevat ook kleinere vakken voor accessoires of persoonlijke spullen.

Core-rugzak in zwart en wit, kenmerken

  • De Head Core Backpack Black White 2021 is de kleinste in de collectie.
  • Een mesh zak aan elke kant.
  • Achterruimte ontworpen om 1 of 2 padels op te bergen.
  • Hiermee houdt u de kleinste voorwerpen binnen handbereik.
  • Gewatteerde rug en handvatten om ongemak te voorkomen.
  • Nieuwe collectie Head-rugzakken voor spelers 2021.

Voor wie is het? We denken dat het de perfecte padeltas is voor jongens die meestal op de motor reizen en een praktisch en functioneel accessoire nodig hebben om alle uitrusting aan de voet van de baan te kunnen vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage zijn versterkt, waardoor een buitengewone duurzaamheid wordt bereikt. Bovendien gebruik je hem met zijn zwart-witte design zowel voor het sporten als voor naar je werk.

Lees meer over het merk HEAD

Het nieuws van Head Padel arriveert, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Sterren als Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen het sportbedrijf op alle circuits van de World Padel Tour.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun brede assortiment aan producten: padel padel rackets, schoenen, kleding, tassen en accessoires voor alle smaken en voor de beste prijs. Haal de winnaar in jezelf naar boven!

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten