Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Orange 2020
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Orange 2020
  • Paletero Head Tour Team Monstercombi Black Orange 2020

Padel tassen Head Tour Team Monstercombi Zwart Oranje 2020

PVP: € 75,00
€ 47,95
-37% Head Padel
Head monstercombi zwart en oranje padel racketas | Koop deze Head padeltas voor de beste prijs, u zult genieten van een grote capaciteit, onberispelijke afwerkingen en thermotechnologie voor uw rackets
Schrijf een beoordeling

Head Monstercombi padeltas in zwart en oranje logo

Wij bieden u kwaliteitsproducten tegen de beste prijs. Koop de Head Tour Team Monstercombi padel racketas in Black Orange, een Head-tas uit 2020 voor spelers die ruimte nodig hebben. Bovendien is het vervaardigd met hoogwaardige materialen waarmee we de best gegarandeerde duurzaamheid hebben.

Het verdeelt zijn ruimte in 2 zijvakken voor rackets, waarvan één thermisch. Het heeft ook een centrale zak en andere kleinere voor persoonlijke bezittingen. Het bevat ook gewatteerde beschermingen zodat rug- en schouderongemakken worden verminderd.

Monstercombi padeltas zwart en oranje, kenmerken

  • Het Tour Team Monstercombi Zwart Oranje 2020 Head heeft aan één kant thermotechnologie.
  • Het wordt een rugzak dankzij de verstelbare banden.
  • Centrale ruimte voor kleding en schoeisel, de zijkanten zijn voor padelrackets.
  • Het bevat kleine vakken voor uw persoonlijke voorwerpen of accessoires.
  • Versterkte structuur om hoge belastingen te weerstaan.
  • Hiermee kunt u alles vervoeren wat u nodig heeft, inhoud van 47 liter.
  • Het behoort tot de nieuwe collectie Head 2020 padeltassen.

Voor wie is het? Ideaal voor elke atleet die al zijn uitrusting netjes en gemakkelijk naar de baan wil vervoeren, aangezien de monstercombi de speler voldoende compartimenten en verschillende soorten grepen biedt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je materiaal beschermt tegen schokken en extreme temperaturen, omdat het aan één kant thermisch materiaal heeft om de padel rackets in goede staat te houden. Je zult ook dol zijn op het nieuwe zwart-oranje ontwerp.

Lees meer over het merk HEAD

Doe je best in je comcapities met Head Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers vanwege de verscheidenheid en kwaliteit van de producten. Professionele spelers van het niveau van Fernando Belasteguin of Sanyo Gutierrez gebruiken om het bedrijf te vertegenwoordigen in de WPT.

Dit seizoen presenteert het ons een brede collectie padel rackets, schoenen, kleding en palettero's, zodat we degene kunnen vinden die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste prestaties op het veld en een onberispelijke afwerking met Head Padel.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten