Head backpack Tour 25L donkergroen 2024
  • Head backpack Tour 25L donkergroen 2024
  • Head backpack Tour 25L donkergroen 2024

Head backpack Tour 25L donkergroen 2024

PVP: € 80,00
€ 70,01
-13% Head Padel
Head Tour 25L donkergroen | Rust je spel uit met de Head Tour backpack 25L in donkergroen en zwart. Ontwerp en duurzaamheid voor de moderne speler. Verken de innovatie nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head backpack Tour 25L donkergroen 2024

Ga op avontuur op de baan met de Head Tour backpack 25L in donkergroen 2024. Ontworpen voor de meest veeleisende padelspelers, combineert deze rugzak functionaliteit met stijl, en biedt een georganiseerde ruimte voor al je spullen. Zijn donkergroene kleur gecombineerd met zwart is niet alleen elegant, maar past ook bij elke stijl, waardoor deze rugzak een veelzijdige keuze is voor elke speler.

Met een focus op duurzaamheid en innovatie, presenteert Head deze rugzak met verbeterde functies zoals nieuwe padding voor stabiliteit en gespecialiseerde compartimenten voor rackets en schoenen. Ideaal om al je benodigdheden voor wedstrijden of trainingen mee te nemen, terwijl je je spullen veilig en georganiseerd houdt.

Kenmerken van de Head Tour backpack 25L in donkergroen 2024

  • Innovatief ontwerp met verbeterde padding voor superieure stabiliteit en bescherming van je spullen.
  • Specifiek compartiment voor het opbergen van één of twee padelrackets en een ruim hoofdcompartiment.
  • Geïntegreerde schoenenvak, houdt vieze schoenen gescheiden van de rest van je spullen.
  • Buitenvakken met ritssluiting en twee zijvakken van mesh om bij je meest noodzakelijke spullen te komen.
  • Recyclebaar papieren label en verpakt in een tas van gerecycled plastic.
  • Maakt deel uit van de Head 2024 padelrugzakkencollectie.

Voor wie is dit bedoeld?

De Head Tour backpack 25L is ontworpen voor padelspelers die op zoek zijn naar comfort, organisatie en stijl. Het is perfect voor zowel professionele atleten als amateurs die hun spullen veilig en gemakkelijk willen vervoeren, met praktische oplossingen voor elke behoefte.

Waarom ga je dit leuk vinden?

Je zult dol zijn op deze rugzak vanwege het doordachte ontwerp, van functionaliteit tot duurzaamheid. Het houdt je niet alleen georganiseerd en klaar voor elk spel, maar het zal je ook doen opvallen op de baan met zijn unieke stijl en de milieubetrokkenheid van Head.

Ontdek meer over het merk Head

Head staat wereldwijd bekend om zijn innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Sinds de oprichting heeft het zich toegelegd op het leveren van de best mogelijke uitrusting aan atleten, door geavanceerde technologie te combineren met uitzonderlijk ontwerp.

Met een sterke toewijding aan duurzaamheid, leidt Head de weg op het gebied van verantwoorde productie, door producten aan te bieden die niet alleen de prestaties op de baan verbeteren, maar ook ons planeet verzorgen. De donkergroene Tour backpack 25L uit 2024 is een duidelijk voorbeeld van hun filosofie en inspanningen voor een groenere toekomst.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten