Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cubo overgrips Dunlop 60 unidades lisos de colores
  • Cubo overgrips Dunlop 60 unidades lisos de colores

Dunlop Tour Pro overgrips emmer 60 gekleurde eenheden

PVP: € 100,00
€ 69,95
-31% Dunlop Padel
Emmer met Dunlop Tour Pro effen en gekleurde overgrips | Koop deze emmer Dunlop Padel overgrips in verschillende kleuren, ze zijn zeer absorberend en bieden ook een zeer goede trillingsdemping

Dunlop 60 overgrips Tour Pro drum in diverse kleuren

Krijg goedkope overgrips met de Dunlop Tour Pro Solid and Coloured Cube, een trommel met 60 counts in verschillende kleuren. Het zijn gladde, medium-dikte en vrij stevige padel overgrips om te genieten van de beste sensaties op het veld.

Bovendien is het een ideaal accessoire om het racket aan uw hand aan te passen, trillingen te verminderen en de problemen van het voorkomen van zweten op uw handen te elimineren. Dankzij hun samenstelling van hoogwaardige materialen kunnen ze in goede staat meer lucifers aan en zijn ze verkrijgbaar in een mix van 6 kleuren.

Dunlop cube overgrips Tour Pro kleuren, kenmerken

  • De Dunlop Tour Pro gladde drum met 60 eenheden wordt geleverd in een verpakking van 60 eenheden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Ze vermijden overtollig vocht in de handen.
  • Middelmatige dikte voor betere hechting.
  • Meer comfort bij het slaan omdat ze trillingen dempen.
  • Ze voorkomen blaren of schuren op de handen.
  • Nieuwe accessoires om padel Dunlop 2022 te spelen.

Voor wie is het? Geschikt voor alle atleten die padel spelen en hun grip op het racket willen verbeteren, omdat ze je helpen de vuistdikte te vergroten en te voorkomen dat deze door zweet uit je handen glijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je ze allebei kunt gebruiken om padel en tennis te spelen. Door de drum te kopen heb je ook veel langer overgrips en zijn ze goedkoper. Ze zijn verkrijgbaar in wit, oranje, geel, groen, blauw en roze.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Padel een van de favoriete merken van atleten is. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers op de World Padel Tour zijn die het merk vertegenwoordigen.

We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires. Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten