Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cubo overgrips Dunlop 60 unidades lisos blancos
  • Cubo overgrips Dunlop 60 unidades lisos blancos

Dunlop overgrips cube 60 witte smooth Tour Pro units

PVP: € 100,00
€ 69,95
-31% Dunlop Padel
Witte effen witte Dunlop Tour Pro overgrips naaf | Bespaar geld met deze emmer Dunlop padel overgrips, je krijgt 60 eenheden om het handvat van het racket aan te passen en zweten te voorkomen

Tambor overgrips Dunlop Dunlop Tour Pro lisos blancos

Voorkom problemen met slechte grip met onze padelaccessoires. Koop de Dunlop padel overgrips-kubus voor de beste prijs in 60 Tour Pro-eenheden, ontworpen met een gladde textuur en in wit voor meer tractie. Je zult genieten van een drogere grip waardoor het racket niet wegglijdt.

Ze zijn dus perfect voor warm weer, omdat ze geen eigenschappen verliezen en snel drogen. Ze hebben een gemiddelde dikte en zijn voorzien van lijm voor eenvoudige plaatsing. Ze geven je ongetwijfeld de volledige controle over je racket gedurende de hele wedstrijd.

Dunlop overgrips glad en wit 60 stuks, kenmerken

  • Glad wit oppervlak van de Dunlop 60-count Tour Pro overgrips-emmer.
  • Ze drogen snel, waardoor de ophoping van zweet wordt voorkomen.
  • Langdurige, elastische overgrip met groot absorptievermogen.
  • Inclusief lijm voor eenvoudige plaatsing.
  • Koop je de bak van 60 stuks, dan heb je goedkopere overgrips.
  • Dunlop Padel 2020-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor mannelijke en vrouwelijke spelers die de grip van het racket aan hun hand moeten aanpassen. Ook voor spelers die overmatig zweten, omdat het oppervlak een hoge gripkracht biedt om de handen langer droog te houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze lang meegaan, bespaart u met de aankoop van de Dunlop-drum met 60 eenheden geld dan wanneer u ze in pakketten van 3 eenheden koopt. Ze zijn ook een van de beste waar voor je geld overgrips op de markt.

Lees meer over het merk DUNLOP

We weten allemaal dat Dunlop Padel een van de favoriete merken van atleten is. Het bewijs hiervan is dat Juani Mieres, Ramiro Moyano of Marta Borrero enkele van de professionele spelers op de World Padel Tour zijn die het merk vertegenwoordigen.

We vinden hun producten terug in een veelheid aan sporten en hun bijdrage in de padel-sector kan niet ontbreken met een verscheidenheid aan hoogwaardige rackets, kleding, tassen en accessoires. Al zijn padelproducten zijn aangepast aan alle soorten spelers en met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten