Overgrip Tour Pro Yellow
  • Overgrip Tour Pro Yellow

Overgrip Tour Pro Geel

PVP: € 7,00
€ 5,95
-16% Dunlop Padel
Overgrip Tour Pro Geel | Koop de gele Dunlop Padel overgrips, een licht, duurzaam en absorberend accessoire om de padel racket stevig vast te houden en niet weg te glijden

Overgrip padel Tour Pro Geel

Ontdek ons brede assortiment accessoires van topkwaliteit voor alle soorten spelers. Koop de padel tour pro overgrips in het geel van Dunlop, een aanvulling om te genieten van een droge en sterke grip op het racket.

Het bedrijf heeft het Tour Pro-systeem ingebouwd om de sensaties niet te verliezen en het spelerscomfort te verbeteren. Bovendien bieden ze zelfs op de heetste dagen een grote weerstand en absorptiecapaciteit.

Overgrip Tour Pro geel, analyse

  • Blisterverpakking van 3 stuks van de dunlop Tour Pro gele overgrips.
  • Ze zijn glad en geel van kleur.
  • Vervaardigd met een dubbele laag om de duurzaamheid te verbeteren.
  • Ideaal om de racketgrip aan te passen aan je hand.
  • Eenvoudig te plaatsen, met lijm aan elk uiteinde.
  • Dunlop-accessoirescatalogus voor spelers.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen voor spelers die de grip van hun padelracket willen verbeteren of het willen aanpassen aan hun hand, omdat ze het comfort bieden dat je nodig hebt en zweten op de handen voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, met een dubbele laag PU en geweven vezels voor een optimale duurzaamheid. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je ze kunt combineren met je racket.

Lees meer over het merk Dunlop

Ontdek wat Dunlop Padel voor u kan betekenen, een van de merken met de langste geschiedenis in een groot aantal sporten en die al meer dan 20 jaar specifieke producten ontwikkelt voor het spelen van padel.

Momenteel heeft het de steun van Juani Mieres, Patty Llaguno en Ramiro Moyano, professionele spelers die niet aarzelen om zich uit te rusten met producten van het bedrijf. En u vindt alles wat u nodig heeft met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Features Jaar: 2019
Onze beste producten