Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristbands Bullpadel BPMU-WPT2312 citroenzwart
  • Wristbands Bullpadel BPMU-WPT2312 citroenzwart

Wristbands Bullpadel BPMU-WPT2312 citroenzwart

PVP: € 11,95
€ 10,95
-9% Bullpadel
Bullpadel polsbandjes BPMU-WPT2312 citroenzwart | Vermijd zweten tijdens het padel met de nieuwe Bullpadel BPMU-WPT2312 polsbandjes, een accessoire dat deel uitmaakt van de World Padel Tour-collectie

Bullpadel padel-polsbandjes BPMU-WPT2312

Ontdek de nieuwe Bullpadel 2023-catalogus waar je de nieuwe collectie accessoires kunt vinden waarmee je jezelf kunt uitrusten voor het spel. Binnenin vind je de BPMU-WPT2312-polsbandjes die worden verkocht in een pakket van twee paar, sommige in geel en andere in zwart.

Dit accessoire is ideaal om zweet van je voorHead te verwijderen terwijl je padel tennis speelt, het helpt ook voorkomen dat zweet van je armen naar je handen gaat terwijl je speelt. Aan de andere kant is het van hoge kwaliteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over slijtage door gebruik of wassen.

Bullpadel BPMU-WPT2312 polsbandjes, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU-WPT2312 maken deel uit van de World Padel Tour-collectie.
  • Grotere slijtvastheid dankzij het gebruik van katoenen stof.
  • Ze worden verkocht in een verpakking van twee paar, sommige in geel en andere in zwart.
  • Ze laten de transpiratie van het zweet toe zodat het zich niet ophoopt.
  • Ze voorkomen dat zweet van je armen tijdens het spelen naar je handen wordt overgebracht.
  • Bullpadel accessoires catalogus voor padel tennis 2022.

Voor wie is het? Het is ongetwijfeld essentieel voor al die mensen dat de hitte niet ophoudt als het gaat om het spelen van padel, aangezien het een zeer comfortabel accessoire is dat je helpt zweet van je gezicht te verwijderen en te voorkomen dat je armen passeren door je handen terwijl je speelt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat ze worden geleverd in een pakket van twee verschillende modellen, een in geel en een in zwart, zodat je ze kunt dragen zoals je wilt. Het maakt ook deel uit van de officiële collectie van de World Padel Tour, zodat je je kunt kleden als een professional.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten