Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Bullpadel Hack CTR + Paletero 2020
  • Pack Bullpadel Hack CTR + Paletero 2020

Pack Bullpadel Hack CTR 02 + Padel Tassen 2020

PVP: € 395,00
€ 299,95
-25% Bullpadel
Geniet van geweldige prestaties op de baan met dit Bullpadel-pakket, bestaande uit een van de beste controlepadel rackets en een padel racketas met thermotechnologie

Pack Bullpadel Hack CTR 02 + Padel Tassen 2020

Voor de meest veeleisende hebben we het Bullpadel Hack CTR-pakket met Bullpadel BPP-20012 Padel Tassen te koop. U zult genieten van het Bullpadel Hack Control 02-racket , een controleracket dat kracht niet verwaarloost dankzij de multi-eva-kern, dat wil zeggen 2 verschillende dichtheden om u het vermogen en de output te geven die u nodig hebt.

Het heeft de nieuwste generatie koolstof, met structurele versterkingen en tricarbon-technologie voor meer weerstand. Dit seizoen geniet je van de hesacore, aangezien deze standaard is. Dankzij het aangepaste gewichtssysteem kunt u de balans wijzigen en uw materiaal in goede staat houden met de Bullpadel-tas.

Bullpadel Hack CTR met paletteero, functies

  • Met deze bullpadel padel pack aanbiedingen heb je meer controle over de bal dankzij het Hack CTR racket.
  • Spectaculaire aanraking met de multieva-kern en minder trillingen met de hesacore.
  • Pas de balans aan met het aangepaste gewichtssysteem dat in het frame en de kap is geïntegreerd.
  • Carbon en met tricarbon-technologie om de vliegtuigen te versterken.
  • Ruimte voor al het materiaal met de BPP-20001 2020 paletteero
  • Het heeft 2 thermo-zijden voor de mesjes en een apart vak voor schoeisel.
  • Zeer robuust door constructie met hard materiaal.
  • Bullpadel 202 0 padel rackets zijn standaard producten.

Voor wie is het? Gericht op technische spelers die van precisie houden in hun slagen, want met dit bullpadel-pakket heb je een van de beste controlerackets in je bezit, evenals een robuuste tas met thermofunctie aan de zijkanten om je rackets te beschermen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je geniet van 2 producten uit de meest geavanceerde serie van het merk, met hoogwaardige technologieën, ontwerpen en materialen. Bovendien kun je ze goedkoper krijgen dan wanneer je ze los koopt.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe BullPadel Sport-collectie, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelpadel rackets, kleding, schoenen en palettero's waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers in de ranking zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio zijn loyaal aan het merk. Aarzel niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten