Cubo Overgrips Hac 50 unidades de colores
  • Cubo Overgrips Hac 50 unidades de colores

Overgrips Hac kubus 50 gekleurde eenheden

PVP: € 44,95
€ 29,95
-34% Bullpadel
Tambor 50 Overgrips Bullpadel Hac | Krijg een goede grip op het padel racket met deze bullpadel-drum, je hebt 50 gladde en zeer resistente gekleurde overgrips voor de beste prijs
Schrijf een beoordeling

Bullpadel emmer 50 stuks, alle kleuren

We stellen u de beste accessoires ter beschikking om ten volle van deze sport te genieten. Koop de emmer met bullpadel Hac 50 colour units overgrips , de beste manier om een einde te maken aan zweten in je handen en te genieten van een comfortabele grip.

Je zult de beste sensaties hebben met zijn gladde ontwerp, omdat het de grip van de hand op het handvat verbetert. Je kunt ze ook combineren met je racket aangezien ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn: paars, oranje, geel, zwart en blauw, jij bepaalt!

Kenmerken van de bullpadel hac gekleurde kubus

  • Met de bullàdel emmer van 50 stuks heb je de beste sensaties bij het oppakken van de padel racket.
  • Fijne en gladde afwerking en een verscheidenheid aan kleuren.
  • Ze doorstaan verschillende games die de beste prestaties bieden.
  • Drum met 50 eenheden, ze komen beter uit dan wanneer je ze afzonderlijk zou kopen.
  • Ze gaan vocht op de handen tegen en voorkomen blaren.
  • Inbegrepen in de Bullpadel padel accessoires catalogus.

Voor wie is het? Aangewezen voor elke man of vrouw die padel speelt en die naast een stevige grip op het padelracket ook de grip aan hun hand moet aanpassen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze een fantastische prijs-kwaliteitverhouding hebben, is de bullpadel-kubus uw beste optie als u op zoek bent naar een goedkope overgrp. Bovendien zijn ze behoorlijk resistent, zodat je ze tijdens meerdere games kunt gebruiken.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer mensen vertrouwen op BullPadel Sport, een merk met een lange geschiedenis dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijd. Dit seizoen herontwerpt het al zijn schoenen, uitrusting, tassen en padel rackets zodat het publiek kan genieten van de beste prestaties.

Het bewijs hiervan is dat professionele spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Alejandra Salazar deel uitmaken van hun team en het bedrijf vertegenwoordigen op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring..

Features Jaar: 2019
Onze beste producten