Cubo Bullpadel GB1201 Micro Perforados 50 unidades
  • Cubo Bullpadel GB1201 Micro Perforados 50 unidades

Bullpadel GB1201 Micro Geperforeerde Kubus 50 eenheden

PVP: € 59,95
€ 51,95
-14% Bullpadel
Bullpadel Drum GB1201 Micro Geperforeerde Overgrips 50 stuks | Voorkom zweten in je handen met deze microgeperforeerde Bullpadel-overgrips, nu in een kubus van zwart-witte eenheden om geld te besparen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Emmer met overgrips Bullpadel 50 zwart-wit units

Wij bieden je de emmer Bullpadel GB1201 Micro Perforated overgrips in zwart en wit in 50 stuks, de beste manier om een einde te maken aan zweten in je handen en te voorkomen dat het racket uitglijdt op de heetste dagen.

Je zult de beste sensaties hebben met zijn micro-geperforeerde ontwerp, omdat het snel droogt en overtollig zweet absorbeert. Het zijn ook goedkope overgrips, want met de kubus van eenheden bespaart u geld en kunt u ze combineren met uw racket, aangezien het ontwerp in zwart-wit is.

Bullpadel kubus 50 micro geperforeerde eenheden, kenmerken

  • Met de Bullpadel GB2101 Micro Perforated heb je 50 stuks zwart-witte overgrips
  • Verminderd gewicht en dikte om geen sensaties te verliezen.
  • Micro-geperforeerde afwerking en zwart-witte kleur.
  • Ze doorstaan verschillende games die de beste prestaties bieden.
  • Drum met 50 eenheden, ze komen beter uit dan wanneer je ze afzonderlijk koopt.
  • Inbegrepen in de Bullpadel padel accessoires catalogus.

Voor wie is het? Aangewezen voor elke man of vrouw die padel speelt en die naast een stevige grip op het padelracket ook de grip aan hun hand moet aanpassen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij de geperforeerde textuur versnellen ze het drogen en zorgen ze voor een droge touch, zelfs in de zomer. Ze zijn ook goedkoper dan wanneer je ze in verpakkingen van 3 stuks koopt, je bespaart geld!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer mensen vertrouwen op BullPadel Sport, een merk met een lange geschiedenis dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijd. Dit seizoen herontwerpt het al zijn schoenen, uitrusting, tassen en padel rackets zodat het publiek kan genieten van de beste prestaties.

Het bewijs hiervan is dat professionele spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Alejandra Salazar deel uitmaken van hun team en het bedrijf vertegenwoordigen op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring..

Features Jaar: 2021
Onze beste producten