Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Bullpadel GB1600 Pack 12 Naranjas
  • Overgrips Bullpadel GB1600 Pack 12 Naranjas

Overgrips Bullpadel GB1600 Pack 12 Sinaasappels

PVP: € 24,95
€ 22,50
-10% Bullpadel
Zak 12 oranje bullpadel overgrips units | Krijg een perfecte grip op je padel racket met de zak met 12 oranje Bullpadel overgrips, ideaal voor veeleisende spelers

Bullpadel GB1600 Sinaasappels pak 12 stuks

Koop de oranje GB1600 padel overgrips voor de beste prijs in een 12 -delige overgrijze tas , een accessoire uit de collectie Bullpadel 2020. Ze bieden een zeer comfortabele grip, omdat ze medium dik zijn en de textuur glad is, dus ze bieden een betere hechting.

Anderzijds heeft de firma een nieuwe formule gebruikt om ervoor te zorgen dat ze langer in goede staat blijven, zodat je je overgrip niet midden in het spel hoeft te veranderen. Daarnaast is de bullpadel overgrips tas veel goedkoper.

Bullpadel tas 12 oranje overgrips, kenmerken

  • De bullpadel GB1600 overgrips in een verpakking van 12 zijn oranje.
  • Met de overgrips tas ben je goedkoper uit.
  • Hiermee kunt u het handvat van de padel racket aanpassen aan uw hand.
  • Ze behouden hun eigendommen voor een langere tijd.
  • Gemiddelde dikte om goede sensaties te hebben.
  • Nieuwe accessoires voor padel Bullpadel 2020.

Voor wie is het? Gericht op elke speler die de dikte van zijn grip moet vergroten, omdat je met de bulpadel overgrips de grip kunt verbeteren en je handen tijdens de wedstrijd droog kunt houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gemiddelde dikte zul je geen sensaties ervaren bij het nemen van de padel racket. Ze dempen ook trillingen, zodat je kunt genieten van een veel comfortabelere slag en ze zijn goedkoper dan wanneer je ze afzonderlijk zou kopen.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en stap over op bullpadel, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2020
Onze beste producten