Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Vertex Control + Paletero Vertex 2019
  • Pack Vertex Control + Paletero Vertex 2019

Pack Vertex Control + Padel Tassen Vertex 2020

PVP: € 365,95
€ 299,95
-19% Bullpadel
Koop het pack om padel te spelen Vertex Control met racket en ruime tas van Bullpadel om te genieten van de beste sensaties en een geweldig design

Pack Vertex Control + Padel Tassen Vertex 2020

Dit seizoen hebben we ons ten doel gesteld om u uit te rusten met de beste Bull Padel-producten voor de beste prijs. Koop het Bullpadel Vertex Control 2020 padelpakket , bestaande uit een controleracket en de Maxi Sánchez tas. Met het Bullpadel Vertex Control 02 racket geniet je van de nieuwe hesacore grip, ideaal om grip te vergemakkelijken en blessures te voorkomen. Het stelt u ook in staat om de balans te wijzigen met zijn plaatsysteem. Naast het hebben van een zeer complete palletero om alles wat je nodig hebt te vervoeren.

Technische eigenschappen

  • Leg de bal waar je oog is dankzij de lage balans en ronde vorm van de Vertex CRT 2020 .
  • Uitstekende baloutput met de multi-eva rubberen kern.
  • Het is gebouwd met koolstof om een grotere weerstand te bereiken.
  • Grotere effecten dankzij de ruwe textuur van de vlakken.
  • Thermosysteem aan beide zijden van de vertex bag.
  • Bullpadel BPP-20001 paletteero met geventileerd compartiment en exclusief voor vuil schoeisel.
  • Gewatteerde delen om het comfortabeler te maken om op de rug te dragen.
  • Het zijn producten van de proline-serie van Bullpadel 20 20 padel rackets .

Voor wie is het? Voor jongens die op hoog niveau strijden, die graag balcontrole hebben en op zoek zijn naar een nauwkeurig racket om ermee om te kunnen gaan zoals ze willen, evenals een grote padel racketas met de mogelijkheid om hem als rugzak te dragen .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de nieuwste technologische innovaties zijn aangepast om de meest veeleisende spelers tevreden te stellen. Als je ze in een pakket koopt, zijn ze ook goedkoper dan apart, dus vernieuw je materiaal gemakkelijk en tegen een goede prijs.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPadel, een van de meest modieuze bedrijven onder de spelers. Zijn dagelijkse werk heeft hem in staat gesteld een complete collectie te creëren met producten variërend van padel rackets, padelschoenen , kits tot paletteeros. Ontdek zijn nieuwe collectie, we zijn ervan overtuigd dat je je beste gamepartner zult vinden. Daarnaast heeft het Argentijnse bedrijf de steun van top tien spelers als Paquito Navarro, Maxi Sánchez en Victoria Iglesias.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten