Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cubo overgrips Adidas Tacky 25 uds Mix Microperforado
  • Cubo overgrips Adidas Tacky 25 uds Mix Microperforado

Cubo overgrips Adidas Tacky 25 uds Mix Microperforado

PVP: € 50,00
€ 29,95
-41% Adidas Padel
Padel overgrips kubus Adidas Tacky 25 units Mix Microperforated | Vergeet het constant moeten kopen van overgrips voor je racket met deze emmer die in 25 eenheden wordt geleverd, perfect als je meerdere keren per week speelt

Adidas Tacky overgrips emmer 25 microgeperforeerde eenheden 3 kleuren

Ontdek de nieuwe collectie accessoires van de firma Adidas 2022 waarin je de emmer met padel-overgrips kunt vinden met in totaal 25 eenheden, ideaal om te vergeten dat je ze continu moet kopen. Het is ook een zeer goede optie voor diegenen die het zweet willen bestrijden dat tijdens het spelen in de handen wordt gegenereerd.

Anderzijds zijn ze dankzij de gebruikte materialen, zoals polyurethaan, beter bestand tegen zweet en slijtage en kunnen ze voor lange tijd worden gebruikt. Voor het ontwerp is gebruik gemaakt van de kleuren wit, zwart en rood, perfect te combineren met al je rackets.

Adidas cube micro-geperforeerde tacky overgrips, kenmerken

  • De Adidas Overgrips tacky micro-geperforeerde drum bevat in totaal 25 eenheden overgrips.
  • Ze helpen je om de padel racket beter vast te houden, vooral in hete seizoenen.
  • Ze zijn ontworpen met zijuitsparingen, zodat je ze gemakkelijk kunt aantrekken.
  • Vermindert trillingen, zodat u comfortabel kunt spelen.
  • Ontwerpen in verschillende kleuren om degene te kiezen die je het leukst vindt.
  • Nieuwe accessoires om Adidas 2022 padel te spelen.

Voor wie is het? Het is perfect voor elke speler die de hitte van de zomerseizoenen wil bestrijden, die helpt om zweet in de handen te creëren en daardoor te voorkomen dat het racket uit de handen glijdt en het beter vast te kunnen pakken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een aanvulling is waarmee je comfortabel kunt spelen. Ze zijn ook ontworpen in drie verschillende kleuren, zodat je ze kunt combineren met je verschillende rackets.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten