Vergelijkende Bullpadel Hack 03 2023 VS Bullpadel Hack CMF

De definitieve vergelijking tussen twee van de best verkochte Bullpadel modellen, uit de serie ontworpen voor Paquito Navarro

Vandaag presenteren we een nieuwe vergelijking, we testen en benadrukken de verschillen die we dit jaar vinden tussen 2 van Bullpadel’s best verkochte rackets.

Vandaag vergelijken we de Hack 03 2023 met de Hack 03 CMF, 2 modellen uit de officiële serie ontworpen voor Paquito Navarro.

Vergelijking van de Hack 03 en Hack Comfort padelrackets

Nog een jaar, twee van de meest erkende modellen van het Bullpadel 2023 padel rackets. Paquito Navarro’s padel racket, de Hack 03 en zijn Comfort versie worden gepositioneerd als twee van de padel rackets met de beste prestaties en beste prestaties op de baan van het jaar.

Als je in detail alle technologieën wilt weten die ze delen, hoe ze verschillen en hun gedrag op het circuit wilt zien, kun je onze vergelijkende video bekijken, waarin we ze op het circuit testen en hun prestaties ontdekken.

Zoals je qua ontwerp kunt zien, zijn het beide klassieke powerrackets, met niet zo flitsende kleuren, maar ze behouden wel de elegantie waarvoor het merk bekend staat, beide modellen maken deel uit van de officiële producten van de speler die Bullpadel heeft ontworpen, zijnde de Hack 03 het racket waarmee hij regelmatig speelt.

Beide bevatten het logo met de handtekening van Paquito Navarro op het onderste gedeelte, maar hun afwerking is verschillend, deels vanwege het materiaal en de afwerking waarmee elk mes is ontworpen.

De Hack 03 behoudt het klassieke oversized diamantontwerp, met een zeer stijve aanraking, het is het powerracket bij uitstek van het merk, aangezien het in de kern is ontworpen en afgewerkt met als doel een eersteklas aanvallend spel te bieden. Een van de belangrijkste kenmerken is de implementatie van aangepaste gewichtstechnologie waarmee je de balans zowel in de vuist als in het frame op een gepersonaliseerde manier voor elke speler kunt veranderen.

Aan de andere kant is de Hack Comfort ontworpen in koolstof en glasvezel, waardoor het een meer elastische touch heeft, een grotere baloutput heeft, maar tegelijkertijd merken we hoe het iets meer absorbeert, dus het heeft niet zoveel kracht als de Hack 03. Zijn gewicht, dat lichter is in combinatie met zijn kern met twee dichtheden, maken het een beter hanteerbaar powerracket, dat meer controle over de richting van de bal mogelijk maakt en het zonder problemen in staat stelt om dicht bij de bal te verdedigen bal. rooster.

Overeenkomsten tussen Hack 03 en Hack CMF

  • Beide zijn powerrackets met een goede balopbrengst, waardoor je meer slagkracht kunt bereiken zonder dat je zoveel kracht hoeft te gebruiken.
  • Ze hebben een vibradrive systeem, dat een meer gecontroleerde slag mogelijk maakt.
  • Beide modellen hebben een glad oppervlak, zonder ruwheid, wat een grotere precisie mogelijk maakt bij het richten van de bal.
  • Het instelbare en uitgebalanceerde gewicht zorgt voor betere prestaties op lange dagen.

Zowel de Hack 03 als de Hack CMF zijn zeer beheersbare powermodellen, rackets die dankzij hun ontwerp, inclusief Adaptia technologie, een grotere stabiliteit behouden dan andere modellen, evenals een grotere beheersbaarheid dan voorgaande seizoenen, mede dankzij de opname van de openingen van het Air React Channel systeem, waarmee spelers van ervaren en gemiddeld niveau hun slag kunnen verbeteren en hen helpen een droomschot te bereiken.

Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel-hack 03 2023

AANBIEDING: € 198,31
Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Macht
  • Gewicht: 360-375

Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

AANBIEDING: € 139,95
Adviesprijs: € 245,00

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Macht
  • Gewicht: 360-375

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Verschillen tussen Hack 03 en Hack 03 CMF 2023

We beginnen met het gewicht, de Hack CMF wordt geproduceerd in lichtere gewichten, volgens de fabrikant varieert het tussen de 360 – 370 gram. De Hack 03 daarentegen weegt tussen de 365 – 375 gram. Deze kleine variatie in gewichten maakt de CMF beter hanteerbaar.

Een punt van detail tussen beide modellen is de grip die elk model heeft, aangezien de Hack 03 de Bullpadel Hesacore bevat, terwijl de CMF dat niet doet. Je kunt het natuurlijk altijd apart kopen en toevoegen om de grip te verbeteren. Ze onderscheiden zich ook door de aangepaste weegtechnologie, een systeem dat alleen de Hack 03 bevat waarmee u de balans kunt wijzigen door gewichten aan het bovenste gedeelte toe te voegen om het gewicht naar boven te verplaatsen of de dop op de greep te veranderen en te brengen dichter bij de hand.

Ten slotte presenteren ze ook een andere constructie. De Hack CMF bevat fibrix technologie, dat wil zeggen een mengsel van koolstof en glasvezel op het oppervlak, waardoor het een elastischer gevoel krijgt. Aan de andere kant presenteert de Hack 03 voor de vliegtuigen een constructie met tricarbon technologie, een 18k koolstofweefsel dat het mes meer stijfheid en hardheid geeft.

Bullpadel Hack-collectie 2023
Bullpadel Hack Collectie 03 2023

Advies en aanbevelingen

Na ze op circuits te hebben getest, kunnen we het erover eens zijn dat de Hack 03 een zeer reactief hard touch powerracket is. Het heeft een goede ‘sweet spot’ die verlies van controle minimaliseert, vooral de ballen aan de onderkant van het veld. We moeten er echter rekening mee houden dat de sweet spot kleiner en hoger is dan bij ronde padel rackets, dus wees voorzichtig bij het spelen van de ballonnen zodat ze niet rechtstreeks naar het glas gaan.

We hebben ook gemerkt dat het niet alleen beheersbaar is, maar ook erg goed om langs de muur te versnellen. We merkten echter dat zijn aanraking het uitkomen van de bal een beetje belemmert, dus je moet de bal meer volgen als hij op lage snelheid komt. Het lijkt ons echter dat het over het algemeen vrij goed reageert als het gaat om moeten verdedigen.

Dicht bij het net is het perfect om snel te spelen, omdat het zeer reactief is en te allen tijde een goede controle behoudt om volleys, snakes en lay ups met diepte te spelen. De balans is perfect voor schoten, omdat we alle kracht van de arm naar de bal kunnen overbrengen, waardoor deze snel naar buiten komt en schoten effectief zijn.

Van onze kant verzekeren we u, na de Hack Comfort te hebben geprobeerd, dat de kracht is gegarandeerd. We vinden deze echter comfortabeler omdat de aanraking door zijn samenstelling zachter is. We merkten dus dat het meer zachtheid in de aanraking heeft en een grotere rebound voor de bal biedt, wat de baloutput verbetert en ons ook meer helpt bij het terugspelen van niet gecentreerde ballen.

Hack 03, de officiële schep van Paquito Navarro
Hack 03, de officiële schepper van Paquito Navarro

Dichter bij het net valt op dat hij een minder krachtige treffer heeft. Vanzelfsprekend kun je met de juiste techniek volleys, trays of snakes met snelheid spelen. Het is tijdens het uitvoeren van de smash dat zijn zachtere aanraking hem straft, omdat hij de bal meer absorbeert en niet zoveel kracht biedt als de Hack. Onze indruk is dat het iets meer kost om de bal x 3 te trekken.

Om onze vergelijking af te ronden en samenvattend, raden we de Hack CMF aan voor spelers van gemiddeld of hoog niveau die op zoek zijn naar een krachtig, comfortabel racket met output. Aan de andere kant is de Hack 03 krachtiger, taaier en reactiever, dus we raden het aan aan meer ervaren spelers die kunnen profiteren van hun tact bij schoten, aangezien het een veeleisender racket is.

En tot hier onze vergelijking van de Hacks, 2 krachtige aanvalspadel rackets die heel verschillende sensaties op de baan bieden.