Bullpadel AW 2022 padelschoenen, ontdek de nieuwe modellen

Ontdek de nieuwe collectie Bullpadel padelschoenen voor herfst / winter 2022, schoenen met unieke kenmerken die deze schoen tot een van de meest comfortabele maken om padel te spelen

Rust je voeten uit met de nieuwe Bullpadel 2022 padelschoenen , het favoriete merk van topspelers zoals Paquito Navarro , Juan Tello of Alejandra Salazar, onder anderen.

Dit seizoen presenteert een complete catalogus van schoenen die opvallen door hun innovatieve technologieën en ook door hun zorgvuldige ontwerp, die te allen tijde uitzonderlijke prestaties bieden.

Analyseschoenen Bullpadel 2022

Laten we beginnen met te kijken naar de serie padelschoenen voor heren die zijn ontworpen voor Paquito Navarro : de nieuwe Hack Hybrid Fly en Hack Hybrid .

Dit zijn vrij gelijkaardige modellen, aangezien beide een gravelzool delen met een roterende schijf om uitglijden te voorkomen, gesealde naden en een tong die met het bovenwerk is versmolten voor een uitzonderlijke pasvorm, evenals een Xtrabase-dempingssysteem en centrale stabilisator om torsie van de voet te voorkomen .

Bullpadel Hack Hybrid Fly 2022

Bullpadel Hack Hybrid Fly 2022 schoenen

AANBIEDING: €114,95 Adviesprijs: €130,00

  • Aankoop: Topklasse
  • Bovenwerk: mesh.
  • Zool: Klei met draaipunten.

Bullpadel Hack Hybrid Fly

Het belangrijkste verschil zit in de constructie. De Hybrid Fly is voorzien van een nieuwe gebreide stof die geweldige flexibiliteit, ventilatie en slijtvastheid biedt. Ze zijn dus perfect voor professionele spelers die op zoek zijn naar een lichte en flexibele schoen die snelle bewegingen mogelijk maakt.

Bullpadel Hack Hybrid 2022

Bullpadel Hack Hybrid 2022 schoenen

AANBIEDING: € 99,95 Adviesprijs: € 120,00

  • Aankoop: Topklasse
  • Bovenwerk: mesh.
  • Zool: Klei met draaipunten.

Bullpadel Hack Hybrid 2022

De Hack Hybrid heeft ook stof op het bovenwerk, maar het is niet zo flexibel of licht , omdat het een stabielere schoen is die meer voetsteun biedt.

Je kunt de Hack Hybrid Fly in 2 kleuren krijgen: bordeaux en wit. De Hack Hybrid is verkrijgbaar in zwart en blauw.

Bullpadel Vertex Hybrid Fly 2022

Bullpadel Vertex Hybrid Fly 2022 schoenen

AANBIEDING: €114,95 Adviesprijs: €125,00

  • Aankoop: Topklasse
  • Bovenwerk: mesh.
  • Zool: Klei met draaipunten.

Bullpadel Hack Hybrid 2022

We gaan verder met de serie Bullpadel Vertex-schoenen, hier vinden we de nieuwe Vertex Hybrid Fly , het officiële schoeisel van Fede Chingotto ! Ze vallen op door hun lichtheid en flexibiliteit omdat ze een mesh-stofconstructie hebben.

Het belangrijkste kenmerk is dat dit ontwerp de laterale spanners zijn, die voorkomen dat de schoen vervormt tijdens gebruik en een meer natuurlijke beweging van de voet bevorderen. Het beschikt ook over een sokachtige tong , thermisch gesealde naden en dempingstechnologie voor een zeer comfortabele rit.

Aan de andere kant bieden ze een goede stabiliteit in de zijsteunen dankzij het stabilisatiesysteem van het centrale gebied en geniet je van de beste grip dankzij de gravelzool in combinatie met een rotatieschijf die bochten vergemakkelijkt .

Bullpadel Vertex Grip 2022

Bullpadel Vertex Grip 2022 schoenen

AANBIEDING: € 109,95 Adviesprijs: € 115,00

  • Aankoop: Topklasse
  • Bovenwerk: Gebreid.
  • Zool: Klei met draaipunten.

Bullpadel Vertex Grip 2022

We gaan verder met de Vertex Grip , het model dat Juan Tello gaat gebruiken! Het heeft de klassieke visgraatzool gecombineerd met het rotox-systeem, wat zorgt voor een drogere grip en meer tractie in bochten . Het heeft ook een Outer Balance-achterstabilisator die het hielgebied versterkt, waardoor slechte gebaren worden vermeden. Het elimineert ook de impact dankzij het BP-vloeistofdempingssysteem.

Voor de vervaardiging ervan is gebruik gemaakt van een hoge weerstand en flexibel gebreide stof in combinatie met thermisch gesealde naden. Ze hebben ook versterkingen op de neus en het laterale gebied geïnjecteerd om slijtage te voorkomen, vooral bij het slepen van de voet tijdens het spelen.

Bullpadel Next Hybrid Pro 2022

Bullpadel Next Hybrid Pro

AANBIEDING: €89,95 Adviesprijs: €100,00

  • Aankoop: Topklasse
  • Bovenwerk: stof.
  • Zool: Klei met draaipunten.

Bullpadel Next Hybrid Pro 2022

We gaan verder met de Next-serie , een nieuwe productlijn ontwikkeld door Bullpadel voor spelers van middelhoog niveau. De nieuwe Next Hybrid PRO worden de schoenen van Martin Di Nenno!

Ze worden gekenmerkt door het ontwerp met een iets hoger zoolprofiel , waardoor ze meer demping bieden. Ze hebben ook een nieuw stabilisatiesysteem genaamd Support Arc, gelegen in het booggebied dat de schoen extra stabiliteit geeft.

Aan de andere kant zijn ze zeer comfortabel omdat er naast de naden met thermosealed-technologie technische stof is gebruikt om onnodige naden te elimineren. Om te eindigen hebben ze een hybride zool, met een klei- en keupatroon en een rotatieschijf om elke rivaliserende bal veilig te kunnen bereiken.

Bullpadel Flow Hybrid Fly 2022

Bullpadel Flow Hybrid Fly 2022 schoenen

AANBIEDING: €114,95 Adviesprijs: €130,00

  • Aankoop: Topklasse
  • Bovenwerk: mesh.
  • Zool: Klei met draaipunten.

Bullpadel Flow Hybrid Fly 2022

We eindigen met enkele van de beste padelschoenen voor dames die je momenteel op de markt kunt vinden: de Flow Hybrid Fly van Alejandra Salazar! Ze worden gekenmerkt door hun comfort omdat ze gemaakt zijn van technische stof, zonder naden en met een tong met perforaties voor een betere ventilatie.

Het heeft een rubberen neus en een deel van het interieur, dat ons beschermt tegen schuren en een grotere weerstand biedt tegen schuren. Ze bevatten ook een lycra-gebied in de hiel, wat zorgt voor een betere pasvorm en een gevoel van groot comfort wanneer we ze dragen.

Om te eindigen, bevatten ze een gravelzool met een rotatieschijf, een dempingssysteem en zijwaartse bewegingstechnologie voor meer ondersteuning bij zijwaartse bewegingen.

Kortom, het is een schoen voor gevorderde vrouwen die op zoek zijn naar lichtgewicht schoenen die snelle bewegingen bevorderen, met behoud van een goede stabiliteit en tractie.

En tot nu toe de nieuwe collectie Bullpadel-schoenen voor heren en dames, een breed scala aan schoenen die u voor de beste prijs kunt krijgen.