Beste padelrackets voor vrouwen van 2024: de meest aanbevolen

We analyseren de damespadelrackets die dit jaar 2024 het meest besproken worden op de banen, een jaar waarin damespadel een ongekende groei doormaakt. Ontdek de modellen die sterren als Alejandra Salazar, Paula Josemaría of Martita Ortega gebruiken!

De ultieme gids voor vrouwelijke padelspelers is hier! In het artikel van vandaag brengen we een lijst met wat wij beschouwen als de beste padelrackets voor vrouwen die momenteel op de markt te vinden zijn.

Wereldklasse spelers zoals Paula Josemaría, Alejandra Salazar, Martita Ortega of Victoria Iglesias strijden in Premier Padel met enkele van deze modellen, die niet alleen opvallen door hun design maar ook door hun handelbaarheid, nieuwe technologieën en de prestaties die ze bieden op de 20×10 baan.

Beste padelrackets voor vrouwen van 2024

In deze selectie vindt u rackets die zich aanpassen aan elke speelstijl, van de krachtspelers in de backhandpositie tot de millimeterprecisie die kenmerkend is voor degenen die in de forehand spelen.

Deze modellen vertegenwoordigen een garantie voor absolute prestaties omdat ze zijn ontworpen door de toonaangevende merken wereldwijd. Met deze rackets wordt het verhogen van uw spelniveau en het perfectioneren van uw spel een fluitje van een cent.

Royal Padel RP M27 Light LTD 2024

Royal Padel RP M27 Light LTD 2024
AANBIEDING: 297,95 €
PRIJS: 350,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 355-365

Royal Padel RP M27 Light LTD 2024

Dit racket komt op de baan met ronde vorm, lage gemiddelde balans en zachte aanraking om controle en grote aanpasbaarheid te bieden aan spelers die meerdere keren per week concurreren.

Het is volledig gemaakt van koolstof en het geheim van dit racket is dat het een zachte polyethyleenkern heeft die zachtheid aan de slagen toevoegt en helpt blessures zoals tenniselleboog te voorkomen door de trillingen die ontstaan na de impact aanzienlijk te absorberen.

Naast dit aspect heeft het een laag gewicht dat niet meer dan 365 gram is en valt het op door zijn duurzaamheid, aangezien het koolstofversterkingen bevat op de kritieke punten van de structuur om de levensduur te verlengen. Bovendien heeft het een oppervlak met 3D-ruwheid dat helpt bij het uitvoeren van gesneden slagen.

adidas Cross IT Light 2024

adidas Cross IT Light 2024
AANBIEDING: 209,96 €
PRIJS: 300,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 360-375

adidas Cross IT Light 2024

We hebben hier een controleracket, omdat het een ronde vorm en een lage balans heeft. Bovendien heeft het een licht gewicht dat niet meer dan 360 gram is, waardoor het een zeer handelbaar racket is.

Voor de constructie is 24K koolstofweefsel gebruikt met EVA Soft Energy-schuim van gemiddelde dichtheid, waardoor de aanraking middelmatig is. Bovendien heeft het een vrij uitgesproken ruwheid, wat ons helpt bij het toevoegen van effect aan slagen zoals volleys, smashes of de kenmerkende “víboras” van Martita Ortega, die met dit model concurreert in Premier Padel.

Een van de nieuwe kenmerken van dit seizoen is de DAF-technologie die in het hart is verwerkt. Dit zorgt voor een betere luchtcirculatie om het racket gemakkelijker te bewegen. Bovendien is het ontwerp van de grip iets langer voor een betere grip, vooral bij tweehandige slagen.

PUMA Nova Elite Victoria Iglesias 2024

PUMA Nova Elite Victoria Iglesias 2024
AANBIEDING: 279,96 €
PRIJS: 350,00 €

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 355-365

PUMA Nova Elite Victoria Iglesias 2024

Het nieuwe racket van Victoria Iglesias heeft een diamantvorm, hoge balans en harde aanraking, waardoor het ideaal is voor aanvalsspel. Net als de rest van de modellen in de Elite-serie van Puma, is het gemaakt van koolstof, in dit geval 3K samen met hoogwaardig grafiet dat het een harde aanraking geeft. Bovendien heeft het een kern van EVA Pro-schuim die een goede baluitgang genereert om volleys, overheads en smashes te domineren.

Het is een racket dat verrast met zijn opvallende ontwerp in roze, zwarte en gouden tinten, en we raden het aan voor gevorderde spelers die vaak in de backhand-positie spelen en meer impact willen hebben door punten te scoren. Bovendien valt het op door zijn lage gewicht dat varieert van 355 tot 365 gram, waardoor het vrij licht en handelbaar is om de meest veeleisende wedstrijden vol te houden.

Bullpadel Flow 2024

Bullpadel Flow 2024
AANBIEDING: 194,34 €
PRIJS: 250,00 €

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 350-360

Bullpadel Flow 2024

De Bullpadel Flow van Alejandra Salazar is een van de meest spectaculaire rackets van dit seizoen, omdat het naast zijn ongelooflijke prestaties een unieke eigenschap heeft: het verandert van kleur wanneer het in contact komt met zonlicht.

Dit seizoen behoudt het de diamantvorm samen met een hoge balans, wat resulteert in meer kracht bij de slagen, vooral de slagen boven het hoofd. Het heeft ook een MultiEVA-samenstelling, evenals een combinatie van koolstofvezel en glasvezel op de vlakken voor een zachtere aanraking bij de slagen.

Het heeft ook het Vibradrive-systeem in het hart om de trillingen te verminderen en een reliëfafwerking op de vlakken om de effecten op de bal te verbeteren. Het is een krachtig maar handelbaar racket dat bovendien van kleur verandert wanneer het wordt blootgesteld aan de zon, omdat de fotosensitieve verf reageert op UV-stralen.

Head Zephyr UL 2024

Head Zephyr UL 2024
AANBIEDING: 74,95 €
PRIJS: 150,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 330-350

Head Zephyr UL 2024

Dit model is een van de lichtste die momenteel op de markt te vinden is. Het gewicht tussen 330 en 350 gram maakt het super handelbaar en ideaal voor padelspelers die willen uitblinken in de defensieve fase en in de volleyduels.

De combinatie van grafeen en glasvezel op het oppervlak samen met de kern van Comfort Foam geeft een zachte aanraking voor een ongeëvenaarde zachtheid bij elke slag. Bovendien heeft het een ronde vorm en een lage gemiddelde balans, waardoor het zich aanpast aan de behoeften van forehand-spelers die veel ballen willen terugsturen naar de andere kant van de baan.

Dreampadel Heaven 2024

Dreampadel Heaven 2024
AANBIEDING: 99,95 €
PRIJS: 270,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Controle
 • Gewicht: 355-365

Dreampadel Heaven 2024

Dit racket van het Spaanse merk Dreampadel is wat wij het meest aanbevelen uit deze lijst vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Het is bedoeld voor controlspelers en is een zeer vergevingsgezind model bij technische fouten dankzij de ronde vorm en de lage gemiddelde balans die helpt in het verdedigende spel.

Het heeft een uitstekende baluitgang dankzij de FOAM-kern en is voorzien van 3K-koolstof op de vlakken die het een stevige aanraking geven. Over het algemeen is het een zeer comfortabel racket dat nauwelijks trillingen genereert en dat een geweldige optie is omdat het prestaties en kenmerken deelt met topmodellen van andere merken.

Nox Equation Lady Advanced 2024

Nox Equation Lady Advanced 2024
AANBIEDING: 134,96 €
PRIJS: 150,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 360-375

Nox Equation Lady Advanced 2024

Dit model van Nox is een van de beste rackets voor middelbare spelers die momenteel op de markt te vinden is. Het zorgt voor hoge precisie in de slagen dankzij de grote sweetspot en zachte aanraking.

Het komt op de baan met een lage gemiddelde balans om defensieve bewegingen te bevorderen, terwijl de kern van HR3-schuim een spectaculaire baluitgang biedt. Bovendien heeft het 3D-ruwheid op de vlakken om effecten toe te voegen en een anti-vibratiesysteem dat ideaal is om het risico op blessures te verminderen, evenals een laag gewicht om de handelbaarheid te vergroten.

Dropshot Renegade Control 2024

Dropshot Renegade Control 2024
AANBIEDING: 152,01 €
PRIJS: 190,00 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Veelzijdig
 • Gewicht: 355-365

Dropshot Renegade Control 2024

Dit model van Drop Shot heeft een ronde vorm en een lage balans voor superieure controle op de 20×10-baan. Het heeft 3K-koolstof op de vlakken en een zachte EVA-schuimkern aan de binnenkant, wat niet alleen diepte aan de slagen geeft, maar ook zachtheid aan het spel omdat het de trillingen na de impact van de bal op het oppervlak vermindert.

De verdeling van de gaten in een bocht en de 3D-technologie op de vlakken passen perfect bij spelers die vaak gesneden slagen uitvoeren om de tegenstanders achterin de baan te houden. Bovendien biedt de dubbele koolstofbuis in het frame extra duurzaamheid voor dit model, dat opvalt door zijn opmerkelijke veelzijdigheid op de 20×10-baan.

Star Vie Eclipta 2024

Star Vie Eclipta 2024
AANBIEDING: 152,96 €
PRIJS: 170,50 €

 • Vorm: Rond
 • Spel: Comfort
 • Gewicht: 360-370

Star Vie Eclipta 2024

Dit racket met een ronde vorm is perfect voor spelers die beginnen met de sport 20×10. Het biedt comfort, precisie en controle die uitzonderlijk zijn en die een hoog speelvolume mogelijk maken.

Het Ultra Speed Soft-schuim met ultra zachte dichtheid biedt een geweldige baluitgang en maakt het racket zeer handelbaar, wat een groot voordeel is bij situaties zoals volleyduels of muuruitgangen. Bovendien zorgt de Xtreme Spot-technologie ervoor dat dit model een zeer grote sweetspot heeft, wat samen met de glasvezelcombinatie op het oppervlak ongeëvenaard comfort biedt.

Head Extreme Motion 2024

Head Extreme Motion 2024
AANBIEDING: 215,95 €
PRIJS: 240,00 €

 • Vorm: Diamant
 • Spel: Kracht
 • Gewicht: 350-360

Head Extreme Motion 2024

Head komt terug met een high-performance model bedoeld voor gevorderde spelers. We staan voor het nieuwe racket van de nummer één van de wereld, Paula Josemaría, dat een optie vertegenwoordigt die kracht, controle en handelbaarheid in gelijke delen biedt.

De diamantvorm samen met de Auxetic-technologie geeft een extra snelheid aan de slagen dichtbij het net, iets wat versterkt wordt door de kern van Power Foam-schuim. Bovendien biedt de combinatie van glasvezel en koolstofvezel op de vlakken een uitzonderlijke baluitgang om diepte aan de slagen te geven.