Head Zephyr UL 2023
  • Head Zephyr UL 2023

Head Zephyr UL 2023

PVP: € 150,00
€ 134,95
-11% Head Padel
Head Zephyr UL 2023 padel racket | Concurreer op je beste niveau met dit veelzijdige racket, een ultralicht model ontworpen in een rond formaat en medium balans dat je kunt krijgen voor de beste prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Head Zephyr ultralicht

We analyseren een van de meest complete collecties van het seizoen: Head Padel 2023. Ontdek het nieuwe Zephyr UL padel racket in geel, de lichtste in de intensieve serie. Door het lagere gewicht is het zeer handelbaar en kan het worden gebruikt door zowel de allerjongsten als spelers die op zoek zijn naar lichtheid.

Voor de fabricage bevat het een kern van comfortschuim, een zacht schuim dat trillingen minimaliseert en een comfortabelere aanraking genereert. Voor de structuur combineert het grafeen en glasvezel, wat zorgt voor een zeer flexibele touch. Ten slotte geniet je van een geweldige balans tussen kracht en controle dankzij de ronde vorm en medium balans.

Kop Zephyr ultra light in geel, kenmerken:

  • De Head Zephyr UL 2023 heeft een geschat gewicht van 330 - 340 gram.
  • Zeer comfortabele touch dankzij het gebruik van comfortschuimrubber.
  • Verstevigd framegebied om de weerstand tegen slagen te vergroten.
  • Combineer grafeen en glasvezel voor een meer elastische touch.
  • Rond formaat met medium balans om het zeer evenwichtig te maken.
  • Dankzij de flexibelere materialen bevordert het een snelle aanpassing.
  • Grote beheersbaarheid.
  • Het behoort tot de mid-range van Head Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor alle doelgroepen, zowel voor kinderen die de sprong naar een volwassen racket maken als voor jongens of meisjes die op zoek zijn naar een extreem licht racket, aangezien we zullen genieten van een goede balans en het ons niets kost om het te verplaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij dankzij zijn lichtheid zeer hanteerbaar is, zodat we hem gemakkelijk kunnen verplaatsen zonder ongemak voor de arm te veroorzaken. Bovendien presenteert het dit seizoen een heel cool ontwerp in zwart en details in fluorescerend geel, heel opzichtig!

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op het circuit te behalen.

Momenteel is het goed aanwezig op de World Padel Tour door toedoen van topspelers zoals Arturo Coelho, Ari Sánchez of Paula Josemaria. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten