Nox Equation Lady Advanced 2024
  • Nox Equation Lady Advanced 2024
  • Nox Equation Lady Advanced 2024

Nox Equation Lady Advanced 2024

PVP: € 150,00
€ 149,95
-1% Nox
Nox Equation Lady Advanced PEQULIADVD | Ontdek de Nox Equation Lady Advanced, het perfecte padel racket voor veeleisende speelsters. Met maximale controle en elegant ontwerp, voel het verschil bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Nox Equation Lady Advanced 2024 padelracket

Ontdek de Nox Equation Lady Advanced 2024, de padel racket ontworpen voor veeleisende speelsters. Met de goedkeuring van als de beste padel racket voor intermediate spelers in 2022 door Testfakta, profileert dit racket zich als een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een superieure prestatie op het padelveld.

De Nox Equation Lady Advanced biedt niet alleen een aantrekkelijk design, maar zorgt ook voor een combinatie van wendbaarheid, controle en precisie die je zal geweldig vinden. Het brede sweet spot en de kwaliteit van de gebruikte materialen in de constructie laten het uitblinken in elke wedstrijd.

Kenmerken Nox Equation padel racket voor vrouwen 2024

  • DCS - DYNAMIC COMPOSITE STRUCTURE: Optimale materiaalverdeling van het frame naar het gezicht om de hardheid te verminderen en de levensduur van het racket te verlengen.
  • GOMA HR3: Kern met dichte rubber dat de maximale kracht biedt bij elke slag.
  • FIBER GLASS: Verweven van glasvezel vormen 3K-weefsel, zorgt voor een hogere weerstand.
  • AVS: Absorptiesysteem om trillingen te verminderen bij off-center slagen.
  • SMARTSTRAP®: Vervangbaar veiligheidssnoersysteem voor een betere hygiëne en veiligheid.
  • Behoort tot de Nox 2024 rackets collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor hoog niveau vrouwen die meerdere keren per week spelen. De lichtheid en wendbaarheid, samen met de goede controle en fantastische touch, maken het ideaal voor veeleisende spelers die willen evolueren in elke wedstrijd op het padelveld.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Nox Equation Lady Advanced is niet zomaar een technisch racket, het ontwerp vergemakkelijkt een snelle aanpassing aan de speelster. Bovendien maken de charmante esthetiek met een combinatie van wit, roze en reflecterende zilveren details het er net zo goed uitzien als het speelt. Geniet van superieur spel en zie er stijlvol uit in elk spel!

Ontdek meer over het merk Nox

Nox is een toonaangevend merk in de padelmarkt, bekend om zijn constante innovatie en de superieure kwaliteit van zijn producten. Sinds de oprichting is het de voorkeurskeuze geweest van vele professionele en amateur spelers.

Met een traditie van uitmuntendheid, blijft Nox de grenzen verleggen in ontwerp en technologie om de beste padel rackets te bieden. Hun toewijding aan klanttevredenheid en prestaties op het padelveld hebben hen gepositioneerd als een van de meest gerespecteerde merken in de industrie.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten