Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024
  • Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024
  • Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024

Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024

PVP: € 350,00
€ 268,96
-24% Puma
Puma Nova Elite Victoria 939174-01 | Supera tus límites con la Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024: diseño innovador y rendimiento de élite para dominar la pista. ¡Transforma tu juego ahora!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Elite Victoria Iglesias Padelracket

Ontdek de uitzonderlijke Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 padelracket, een embleem van innovatie en excellentie in de wereld van het padel aangezien het het officiële racket van Victoria Iglesias is. Ontworpen in samenwerking met de gerenommeerde speler Victoria Iglesias, belooft dit racket niet alleen, maar levert het ook een ongeëvenaarde prestatie op de baan, waarbij perfect kracht, snelheid en controle worden gecombineerd. Zijn geavanceerde technologie en verfijnd ontwerp zijn bedoeld voor degenen die hun grenzen willen verleggen en het spel willen domineren met elke slag.

Met een 3K carbon frame en een grafiet gezicht, zorgt de Puma Nova Elite voor uitzonderlijke precisie en kracht, waardoor je gemakkelijk beslissende slagen kunt uitvoeren. De EVA Pro rubberen kern garandeert een zacht en comfortabel gevoel, terwijl zijn moderne ontwerp je doet opvallen, niet alleen vanwege je spel, maar ook vanwege je stijl.

Kenmerken Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 padel racket

  • 100% carbon structuur met dubbele buisvorm voor meer weerstand en duurzaamheid.
  • Hoogwaardig grafiet oppervlak met 3K carbon voor een snelle en krachtige respons.
  • EVA Pro rubberen kern voor uitzonderlijk gevoel en superieure controle.
  • Gevlochten gripkoord en LDPE handgreepstop voor een stevige en duurzame grip.
  • Glansafwerking met reliëf holografische details in 3D, waarbij stijl en technologie worden gecombineerd.
  • Onderdeel van de Puma 2024 damesracketcollectie.

Voor wie is het?

De Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 is ontworpen voor gevorderde en professionele spelers die een perfecte balans tussen kracht en controle in hun spel zoeken. Het is ideaal voor degenen die hun prestaties op de baan willen verbeteren en een superieure spelervaring willen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Puma Nova Elite vanwege zijn innovatie, precisie en stijl. De samenwerking met Victoria Iglesias garandeert een ontwerp dat niet alleen je spel verbetert, maar ook je passie en toewijding voor het padel weerspiegelt. Zijn prestaties en esthetiek onderscheiden je bij elk spel.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Met decennia van toewijding aan excellentie heeft dit merk zich gevestigd als een leider in sportuitrusting, met producten die geavanceerde technologie combineren met baanbrekende ontwerpen. Zijn toewijding aan topprestaties en continue verbetering is duidelijk in elk product, vooral in de padelrackets, waar elk detail is ontworpen om je spel te verbeteren.

Door te kiezen voor Puma, sluit je je aan bij een gemeenschap van atleten die er altijd naar streven om zichzelf te overtreffen. De Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 is een weerspiegeling van deze geest, ontworpen om niet alleen aan, maar ook de verwachtingen van de meest veeleisende spelers te overtreffen. Zijn toewijding aan innovatie en prestaties nodigt je uit om nieuwe niveaus van excellentie op de baan te bereiken.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten