Black Crown Special Soft 2023
  • Black Crown Special Soft 2023
  • Black Crown Special Soft 2023

Black Crown Special Soft 2023

PVP: € 280,00
€ 279,95
-1% Black Crown
Black Crown Special Soft padel racket | Versla je rivaal met het nieuwe Special Soft-racket van het merk Black Crown, ontworpen met Play Eva-rubber van verschillende dichtheden dat zorgt voor veel kracht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 11 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Speciale zachte aanraking padel racket

Haal het punt met schoten met veel kracht dankzij het zwart-grijze Special Soft padel racket, een aanvalsracket dat deel uitmaakt van de nieuwe collectie Black Crown 2023. Voor de vorm is gekozen voor de druppelvorm samen met een ingehouden balans , wat je veel kracht geeft, maar zonder de controle achter je te laten.

Het gevoel is onverslaanbaar dankzij de 3x Play Eva, die bestaat uit een rubber met drie dichtheden, het buitenste deel is hard en het binnenste deel zacht. Wat betreft technologie loopt het niet ver achter, aangezien het de Extended Sweet Spot Area heeft die helpt om de sweet spot te vergroten om geen enkele bal te missen.

Black Crown Special Zacht zwart en grijs, kenmerken

  • De Black Crown Special Soft is ontworpen met een druppelvorm en een ietwat hoge balans.
  • De structuur is ontworpen met 2TB Eva carbon voor meer weerstand.
  • De kern is ontworpen met 3x Play Eva voor meer kracht bij het slaan.
  • 15K koolstofvezellaag voor een drogere slag zonder de controle te verliezen.
  • Afgewerkt met een ruw zandtype om de grip op slagen zoals topspins te verbeteren.
  • Ergonomische handgreeptechnologie die helpt door de grip op het racket te verbeteren.
  • De sweet spot is breed, wat de beheersbaarheid vergroot.
  • Catalogus van hoogwaardige rackets Black Crown 2023.

Voor wie is het? Perfect voor spelers die op zoek zijn naar een racket met veel kracht, maar die de controle niet willen missen. Bovendien, dankzij de combinatie van rubbers van verschillende dichtheden, raakt het de bal vanaf elke kant van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een zeer comfortabel model is dankzij de goede plek die die excentrische slagen vergeeft. Het heeft ook een zwart ontwerp met het logodetail in grijs, een combinatie die ongetwijfeld eenvoudig maar elegant is.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort bij Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het publiek voor zich heeft weten te winnen. In zijn nieuwe collectie padelrackets heeft hij gekozen voor innovatieve technologieën en materialen in de sector.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginnende amateurs. U zult zonder twijfel hoge kwaliteit tegen uitzonderlijke prijzen in handen hebben.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad Lija
Onze beste producten