Black Crown Piton Attack 15K Power 2024
  • Black Crown Piton Attack 15K Power 2024
  • Black Crown Piton Attack 15K Power 2024

Black Crown Piton Attack 15K Power 2024

PVP: € 250,00
€ 212,95
-15% Black Crown
Verbeter je spel met de Black Crown Piton Attack 15K Power 2024. Innovatief ontwerp, ultieme controle en buitengewone kracht. Wacht niet langer en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 2 oktober, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Piton Attack 15K Power padelracket

Ontdek het revolutionaire padel racket Black Crown Piton Attack 15K Power 2024, een must-have voor padelspelers die streven naar de perfecte balans tussen kracht en controle. Ontworpen met innovatie in gedachten, is dit racket de ideale aanvulling om je spel op de baan te verbeteren.

Het padel racket Black Crown Piton Attack 15K Power 2024 onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie en een ontwerp dat uitzonderlijke prestaties garandeert. Dankzij de AVAIR-technologie vermindert het trillingen en verbetert het je reactievermogen tijdens het spel, waardoor vermoeidheid en blessures worden voorkomen. De hoogwaardige materialen en constructie beloven duurzaamheid en een verbeterde spelervaring.

Kenmerken van het Padel Racket Black Crown Piton Attack 15K Power 2024

  • Optimale afmetingen en gebalanceerde structuur voor precisie en krachtig spel.
  • Gemaakt met SUPER CONTROL EVA-rubber met een dichtheid van 15 voor uitzonderlijke controle.
  • Frame van 2TB CARBON en lagen van 12K CARBON en LOW DENSITY PITON GLASS voor meer stevigheid en duurzaamheid.
  • AVAIR-technologie in het handvat voor aanzienlijke trillingsvermindering.
  • Afwerking met SANDSPIN die effect geeft aan je slagen en je techniek op de baan verbetert.
  • Onderdeel van de collectie padelrackets van Black Crown 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Black Crown Piton Attack 15K Power 2024 is bedoeld voor gevorderde en professionele padelspelers die streven naar topprestaties op de baan. Het is ideaal voor degenen die een racket nodig hebben dat innovatie, kracht en precisie in elke slag combineert.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Black Crown Piton Attack 15K Power 2024 vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren, met uitzonderlijke controle en ongeëvenaarde kracht. Het geavanceerde ontwerp en hoogwaardige materialen maken het onmisbaar in je sportuitrusting.

Ontdek meer over het merk Black Crown

Black Crown staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Sinds de oprichting is het merk een pionier geweest in de ontwikkeling van rackets die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers, door geavanceerde technologie te combineren met ontwerpen die het verschil maken op de baan.

Met een focus op voortdurende verbetering en een passie voor padel heeft Black Crown zich gevestigd als een van de favoriete merken van spelers van alle niveaus. De producten, zoals het racket Piton Attack 15K Power 2024, zijn het resultaat van een onwrikbare toewijding aan excellentie en innovatie.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten