Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Drop Shot Conqueror 10 Soft
  • Drop Shot Conqueror 10 Soft
  • Drop Shot Conqueror 10 Soft

Drop Shot Conqueror 10 Soft

PVP: € 260,00
€ 207,95
-21% Black Crown
Paddestoel Drop Shot Conqueror 10 Soft | Zachtere versie van het racket van Juan Marín Díaz, een krachtig Drop Shot-model dat de sensaties verbetert dankzij de combinatie van materialen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Drop Shot Veroveraar 10 Soft

Schakel je krachtigste spel uit zonder dat je arm de gevolgen hoeft te dragen met het nieuwe Conqueror 10 Soft padel racket, een van de modellen die deel uitmaken van de Be One-serie van Drop Shot 2022 . Het heeft dezelfde traanvorm en hoge balans als het racket van Juan Martín Díaz, maar biedt een betere baloutput en betere sensaties dankzij de zachte kern van EVA.

Voor de constructie is een dubbele koolstofbuis en 24k rechthoekige koolstoftechnologie gebruikt om de vliegtuigen meer weerstand te bieden. Het heeft ook ruwheid en een anti-vibratiesysteem om de bal hard te kunnen raken en er geen last van te hebben.

Drop Shot Conqueror 10 zacht zwart en roze, kenmerken

  • De Drop Shot Conqueror 10 Soft bevat eva zacht rubber voor een zachtere aanraking.
  • Grotere weerstand van het oppervlak dankzij de gebruikte rechthoekige 24k carbon.
  • Krachtig racket door zijn traanvorm en hogere balans.
  • Meer sensaties op het circuit dankzij Curv 360-technologie.
  • 3D Face-systeem dat ruwheid in de vlakken genereert.
  • Dubbele buisvormige carbon en geïntegreerde nylon beschermer.
  • Je zult de trillingen nauwelijks opmerken dankzij de technologieën die in de vuist zijn geïmplanteerd.
  • Verkrijgbaar in de top van het assortiment Drop Shot 2022-serie.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor zowel spelers als spelers op hoog niveau die op zoek zijn naar een powerracket met een semi-zachte touch, omdat het dankzij het gebruik van zacht eva-rubber niet zo hard is als het racket van Juan Martín Díaz.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult het niet alleen waarderen vanwege zijn prestaties, maar ook vanwege zijn ontwerp, aangezien er voor elk detail van zijn esthetiek is gezorgd. Dit seizoen is hij terug in zichtbaar carbon met een zilveren centraal logo en enkele spectaculaire roze details!

Lees meer over het merk DROP SHOT

Als we het hebben over de beste merken in de sector, moeten we DropShot Sport noemen, een van de favorieten bij het publiek. Sinds de oprichting heeft het een breed scala aan padel rackets, kleding, schoenen en alle benodigde accessoires voor elke speler aangeboden.

Momenteel werkt het met de beste materialen en technologieën om superieure prestaties in elk van zijn producten te bereiken. Professionele spelers zoals Juan Martín Díaz, Eduard Bainad of Eva Gayoso vertegenwoordigen het bedrijf op alle banen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten