Overgrips Babolat Pro Tour X3 Negro
  • Overgrips Babolat Pro Tour X3 Negro

Overgrips Babolat Pro Tour X3 Negro

PVP: € 7,50
€ 6,95
-8% Babolat
Babolat Pro Tour X3 padel Overgrips Zwart | Vermijd overtollig vocht in uw handen dankzij de nieuwe Babolat overgrips blister, gemaakt van hoogwaardige materialen, glad oppervlak en zwarte kleur

Overgrips lisos Babolat Pro Tour X3 kleur Negro

Koop de beste accessoires om padel tennis te spelen in onze online winkel, we hebben alle merken en prijzen! Geniet van een sterke en droge grip met de Pro Tour X3 padel overgrips in zwart van Babolat, gemaakt met een gladde textuur en met een dikte van ongeveer 0,6 millimeter.

Ze voelen dus zeer comfortabel aan en zijn extreem resistent omdat een nieuwe formule is gebruikt om ervoor te zorgen dat ze hun prestaties in de loop van de tijd behouden. Je kunt ze krijgen in verpakkingen van 3 eenheden en ze zijn niet zwaar omdat ze ongeveer 6 gram wegen.

Babolat pack 3 overgrips Pro Tour zwarte kleur, kenmerken

  • Gladde zwarte afwerking van de Babolat Pro Tour X3 overgrip.
  • Door de dikte van 0,6 millimeter verlies je geen sensaties.
  • Vermijd zweten in de handen voor een betere tractie.
  • Gewicht 6 gram per stuk.
  • Vermindert trillingen en genereert een comfortabelere slag.
  • Accessoires om padel Babolat 2022 te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan aan elke padel- of tennisspeler, omdat ze een geweldige grip op het racket bieden, zweet bestrijden en handblessures voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Met een glad oppervlak bieden ze veel grip, zodat je tijdens de wedstrijd van een sterke grip kunt genieten. Bovendien verbergt hun zwarte ontwerp vuil en zijn ze zeer discreet.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten