Overgrips Babolat Pro Response Feel x 3 Blancos
  • Overgrips Babolat Pro Response Feel x 3 Blancos

Overgrips Babolat Pro Response Feel x 3 Blanco's

€ 7,95
Babolat
Babolat Pro Response Feel padel overgrips x 3 Wit | De dunste overgrips van Babolat, nu met een glad oppervlak en een zeer laag gewicht voor meer slaggevoel en betere prestaties

Babolat Pro Response Thin Overgrips Wit

Als jij een van degenen bent die graag de bal voelt tijdens het slaan, raden we de Pro Response Feel x 3 White padel overgrips aan uit de Babolat 2021 accessoirecatalogus. Ze zijn extreem dun, ongeveer 44 millimeter en zeer licht, ongeveer 3,8 gram x overgrip .

Voor de vervaardiging zijn hoogwaardige materialen gebruikt om de speler een goede hechting, aanraking en duurzaamheid te garanderen. Bovendien drogen ze, omdat ze dunner zijn, snel, zodat je zelfs op de heetste dagen van een droge grip kunt genieten.

Babolat pack 3 dunne witte Pro Response overgrips, kenmerken

  • De Babolat Pro Response Feel x 3 White overgrip heeft een dikte van 0,44 cm.
  • Pak van 3 stuks en met glad oppervlak.
  • Zeer licht, elke dunne overgrip weegt 3,8 gram.
  • Grotere sensaties bij het slaan.
  • Ze gaan lang mee, je kunt ze voor meer games gebruiken.
  • Accessoires om padel Babolat 2021 te spelen.

Voor wie is het? Speciaal ontworpen voor technische spelers die graag de bal voelen, omdat het een fijne overgrip is die de sensaties die we hebben bij het slaan niet verandert. Het absorbeert ook overmatig zweten in de handen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze niet meer gewicht aan je racket toevoegen, omdat het de lichtste en dunste overgrips van het merk zijn. Door een glad oppervlak te hebben, genereren ze bovendien meer tractie en behouden ze hun prestaties voor meer games.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten