Overgrip Babolat Tour Original x3
  • Overgrip Babolat Tour Original x3

Overgrip Babolat Tour Origineel Comfort x3

PVP: € 6,57
€ 5,74
-13% Babolat
Babolat Tour Original Comfort merk overgrips in wit, verkocht in blisters van 3 stuks

Overgrip Babolat Tour Origineel Comfort x3

Mis de kans niet om de beste padelaccessoires voor de beste prijs te krijgen. Zorg voor een goede grip met de Tour Original Comfort x3 White padel overgrips uit de accessoirecatalogus van Babolat 2020. Ze hebben een strak design, ze zijn wit en hebben een fijn design.

We benadrukken de fantastische duurzaamheid, omdat de materialen van kwaliteit zijn en langer in goede staat blijven. Daarnaast is er een nieuwe formule gebruikt om een goede vochtopname en aanraking voor de speler te garanderen.

Babolat 3 overgrips Tour Original Comfort x3 wit, kenmerken

  • Elke Babolat Tour Original Comfort x3 White overgrip weegt ongeveer 5 gram.
  • Uitstekende sensaties met zijn dunne ontwerp van 0,55 millimeter.
  • Je kunt ze krijgen in verpakkingen van 3 stuks.
  • Glad oppervlak voor meer tractie.
  • Comfortabeler slaan en zonder trillingen.
  • Accessoires om padel Babolat 2020 te spelen.

Voor wie is het? Geschikt voor het grote publiek, professionele of amateurspelers die het zweten in hun handen willen verminderen en de hele wedstrijd een perfecte grip op het padel racket willen behouden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je goedkope overgrips kunt krijgen, maar met alle kwaliteit van het bedrijf. Bovendien verhoogt het gladde en witte ontwerp de duurzaamheid, zodat je ze langer kunt gebruiken zonder eigenschappen te verliezen.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Onze beste producten