Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Blancos
  • Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Blancos

Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Blancos

PVP: € 7,00
€ 6,45
-8% Babolat
Meer grip met deze Babolat padel overgrips, glad design en witte kleur met dunne dikte om geen sensaties te verliezen bij het slaan

Overgrip Babolat Pro Tacky

Koop de beste padelaccessoires in onze online winkel. Verbeter de grip van je racket met de Pro Tacky X3 White padel overgrips uit de accessoirecatalogus van Babolat 2020. Ze hebben een strak design, zijn wit van kleur en hebben een gemiddelde dikte.

Het bedrijf heeft een nieuwe formule en hoogwaardige verbindingen gebruikt om een goede grip en gevoel voor de speler te garanderen. We benadrukken ook de goede duurzaamheid, omdat de materialen in goede staat blijven voor meer games en vocht opnemen.

Babolat 3 overgrips Pro Tacky X3 wit, kenmerken

  • Medium ontwerp, 0,6 mm Babolat Pro Tacky X3 White overgrip.
  • Verkocht in verpakkingen van 3 stuks.
  • Glad ontwerp dat de hechting verhoogt.
  • Gewicht 6 gram per stuk.
  • Comfortabeler slaan en zonder trillingen.
  • Accessoires om padel Babolat 2020 te spelen.

Voor wie is het? We raden ze aan aan alle spelers die de grip van hun padel racket willen verbeteren, omdat ze geweldige grip bieden, goede sensaties bieden en zweten in de handen voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je geniet van een perfecte grip: ze zijn soepel en wegen niets, waardoor ze het gewicht van het racket nauwelijks veranderen. Bovendien maakt het ze met zijn witte ontwerp duurzamer dan gekleurde.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Onze beste producten