Overgrip Head Padel Pro 3 Pack grijs
  • Overgrip Head Padel Pro 3 Pack grijs

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack grijs

PVP: € 8,00
€ 5,95
-26% Head Padel
Overgrips Head Padel Pro Pack 3 grijs | Voorkom zwetende handen met het 3-pack Head Padel Pro overgrips in grijs, een accessoire van topkwaliteit met een glad oppervlak

Head Padel Pro 3 Pack grijze padel overgrip

Vind in onze accessoires sectie om padel tennis te spelen wat je nodig hebt om je beste spel op het veld te ontwikkelen. Koop de Head Pro 3 Pack padel overgrips in lichtgrijs, ontwikkeld met alle kwaliteit van het merk. Zo bevatten ze resistente materialen om de beste prestaties te bieden bij het passeren van lucifers.

Alsof dat nog niet genoeg is, is het oppervlak glad, wat zorgt voor een betere tractie. Het heeft ook een gemiddelde dikte om geen sensaties te verliezen bij het oppakken van het racket en dankzij het kleefsysteem is het heel gemakkelijk te plaatsen. Om te eindigen, in warme tijden houdt het vocht uit de buurt van je handen.

Overgrip Head Padel Pro 3 Pack grijs, kenmerken

  • De grijze Head Padel Pro 3 Pack overgrip zorgt voor een goede grip tijdens het spel.
  • Krijg ze in blisterverpakkingen van 3 stuks en ook in verschillende kleuren.
  • Oppervlakteontwerp zonder tekening.
  • Gemiddelde dikte van 0,60 millimeter en geschat gewicht van 0,5 gram.
  • Met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.
  • Inbegrepen in de HEAD 2023 padel-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? We raden ze aan voor padel of tennisspelers die de grip van hun racket willen verbeteren door de dikte van de grip te vergroten en zweet of blaren op hun handen te voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het overgrips van topkwaliteit zijn die een extra poreuze pu-laag en cellulosevezels combineren om hun prestaties te verbeteren. Je kunt ze ook in het grijs krijgen maar we hebben ook nog veel meer kleuren beschikbaar!

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten