Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Babolat Defiance Carbon + Paletero 2019
  • Pack Babolat Defiance Carbon + Paletero 2019

Pack Babolat Defiance Carbon + Padel Tassen 2019

PVP: € 304,95
€ 214,95
-30% Babolat
Koop het Defiance Carbon padelpakket met een Babolat padel racketas van stevig materiaal, je hebt hoogwaardige producten in je bezit voor de beste prijs

Pack Babolat Defiance Carbon + Padel Tassen 2019

Profiteer van onze packs-sectie om de beste producten van dit seizoen tegen een goede prijs te krijgen. Dit is het geval bij de babolat Defiance Carbon padel-pack, bestaande uit een van de meest succesvolle modellen samen met de grootste en veiligste padeltas in de collectie.

De uitdagendheid is ontworpen met een ronde vorm en een lage balans, waardoor je de game onder controle houdt. Dankzij het gebruik van carbon biedt het een zeer goede weerstand en een droge aanraking met het zwarte eva-rubber. Bovendien bevat het ruwheid in zijn vlakken, zodat je met de effecten kunt spelen.

Babolat Defiance Carbon Review

  • Pack bestaande uit de babolat Defiance Carbon: totale controle over de bal.
  • Full carbon constructie en drie-bar systeem in het hart.
  • Zwarte eva in de kern, schuim dat het gevoel van controle en kracht verhoogt.
  • De Rh Perf lite heeft 2 voorvakken.
  • Groot van formaat en met verstelbare bandjes.
  • Capaciteit voor kleding, schoenen en maximaal 3 rackets.
  • Een overgrip, een ademend shirt en headballs of iets dergelijks maken het pakket compleet.
  • Beide producten zijn verkrijgbaar binnen de nieuwe Babolat Padel collectie.

Voor wie is het? Voor wie op zoek is naar een controle padel racket met een harde touch. Op deze manier zullen ze de beste prestaties leveren in verdedigende schoten en zullen ze kunnen verrassen met krachtige schoten in de buurt van het net, naast het feit dat hun bezittingen goed beschermd zijn in een grote tas.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze in een pakket kopen goedkoper is dan afzonderlijk en je kunt genieten van een hoog padelracket en een robuuste en compacte tas om je materiaal veilig te bewaren.

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met Babolat Sport, een merk van Franse oorsprong met erkend prestige in racketsporten. In de wereld van padel heeft het een geweldige evolutie doorgemaakt, tot op het punt dat het een van de favoriete merken werd.

Op basis van werk en inspanning is het een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden, en enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, strijden al met hun rackets. Het Franse bedrijf staat zonder twijfel synoniem voor kwaliteit.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten