Gorra Performance Cap Speed Red 2019
  • Gorra Performance Cap Speed Red 2019

Gorra Performance Cap Speed Rood 2019

PVP: € 25,00
€ 21,95
-13% Asics
Koop de padel performance speedcap in het rood, een Asics-accessoire dat ideaal is voor de zomer omdat het je beschermt tegen de zonnestralen en zweet op je gezicht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Gorra Performance Cap Speed Rood 2019

Laat de zonnestralen je niet voor de gek houden met de Performance Cap Speed padelpet in het rood, een Asics-accessoire voor deze 2019 dat je zal helpen een duidelijk gezichtsveld te hebben.

Er is gebruik gemaakt van lichte en ademende stoffen voor een goede pasvorm en betere ventilatie. Het heeft ook een absorberende riem op het voorHead, zodat er geen enkele zweetdruppel ontsnapt en je kunt hem zonder problemen aanpassen dankzij de klittenband aan de achterkant.

rode snelheidslimiet, recensie

  • De asics performance Cap speed red 2019 heeft een wit logo en bies .
  • Het is gemaakt van polyester.
  • Eén maat, met verstelbaar klittenband om het aan te passen.
  • Vermijd zweten op het gezicht en reflecties van de zon.
  • Bestand tegen intensief gebruik en het verstrijken van de tijd.
  • Nieuwe catalogus met accessoires om padel Asics 2019 te spelen.

Voor wie is het? Ideaal voor zowel jongens als meisjes die zichzelf willen beschermen tegen de zon en het zweet, want het is een accessoire dat vocht absorbeert en ons gezichtsveld op de baan vrij houdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Doordat hij zeer eenvoudig te verstellen is en door de gebruikte materialen merk je nauwelijks dat je hem draagt. Het is ook erg opvallend omdat de snelheidsprestaties zijn ontworpen in rood met witte details.

Lees meer over het merk ASICS

Onder Anima Sana In Corpore Sano bereikt Asics 2018 de wereld van padel met een breed scala aan producten. Dit seizoen onderscheidt het zich door het gebruik van innovatieve technologische systemen en ultramoderne materialen om het publiek de beste prestaties op het veld te bieden.

Daarnaast heeft het twee luxury ambassadeurs: Fernando Belasteguin en Pablo Lima, de wereldkoningen van deze sport. Vind ze leuk en stap over naar de Japanse firma.

Features Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten