Cap Bullpadel BPG235 FW zwarte
  • Cap Bullpadel BPG235 FW zwarte

Cap Bullpadel BPG235 FW zwarte

PVP: € 17,00
€ 16,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG235 FW neger | Zie er stijlvol uit in elke wedstrijd met de Bullpadel BPG235 cap in het zwart. Functionaliteit en design in één accessoire. Wacht niet langer en maak het verschil op de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padelcap Bullpadel BPG235 FW zwart

Als je op zoek bent naar een cap die je niet alleen beschermt tegen de zon tijdens je padelwedstrijden, maar ook past bij jouw stijl, dan is de BPG235 FW cap van Bullpadel in het zwart de beste keuze. Dit accessoire valt niet alleen op door zijn design, maar ook door zijn functionaliteit en comfort.

Voorzien van Cap BPG235 FW zwarte

  • Gemaakt van 100% bi-elastisch polyesterweefsel .
  • Zwart design met merknaam geborduurd in wit.
  • Absorberende stof op het voorHead die voorkomt dat zweet in de ogen valt.
  • Gaten in het bovenste gedeelte voor beter ademend vermogen.
  • Lichtgewicht, sneldrogende stof.
  • Het behoort tot de Bullpadel herfst/winter 2023-collectie.

Aan wie is het gericht?

Deze cap is ontworpen voor racketspelers van alle niveaus , zowel amateurs als professionals. Als je buiten speelt en wilt voorkomen dat je verblind wordt door de zon en de bal uit het oog verliest, dan is dit accessoire ideaal voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult niet alleen verliefd worden op deze cap vanwege de zachte en lichte stof die wrijving voorkomt, maar ook vanwege het sportieve en veelzijdige ontwerp. Dankzij de verstelbare riem past hij zich aan elke maat aan en de zwarte kleur past bij elke sportoutfit. Een essentiële aanvulling op uw uitrusting!

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel is een toonaangevend merk in de wereld van padel. Sinds de oprichting heeft het bedrijf blijk gegeven van een niet-aflatende toewijding aan kwaliteit en innovatie, door hoogwaardige producten aan te bieden die voldoen aan de eisen van de meest gepassioneerde spelers. De geschiedenis wordt gekenmerkt door voortdurende evolutie en aanpassing aan de behoeften van de moderne atleet.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten