Adidas Metalbone Team Light
  • Adidas Metalbone Team Light
  • Adidas Metalbone Team Light

Adidas Metalbone Team Light

PVP: € 200,00
€ 199,95
-1% Adidas Padel
Adidas Metalbone Team Light ADRK2CA0U0012F | Ontdek de revolutionaire Adidas Metalbone Team Light 2024 padel racket. Met geavanceerde technologie en een onberispelijk ontwerp, is het je perfecte bondgenoot om al je wedstrijden te winnen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Team Light padelracket

De Adidas Metalbone Team Light 2024 is een perfecte weerspiegeling van Adidas' toewijding aan vooruitstrevende padel racket technologie. Dit padel racket integreert de revolutionaire Octagonal Structure technologie, ontworpen om superieure stijfheid te bieden en elke slag te versterken met ongeëvenaarde precisie. Met een octagonaal ontwerp en een zandachtige textuur onderscheidt de Metalbone Team Light zich door zijn ongeëvenaarde touch en het gemak waarmee krachtige effecten kunnen worden gegenereerd.

Gemaakt van glasvezel in het frame en de vlakken, biedt dit racket een semi-zachte touch en levert het uitzonderlijke sensaties bij elk spel. De lage-dichtheid EVA-rubber garandeert een verbluffende baluitvoer en biedt ongeëvenaard comfort, terwijl het lichte gewicht het een ideale keuze maakt voor degenen die op zoek zijn naar behendigheid en snelle bewegingen op de padelbaan.

Kenmerken Adidas Metalbone Team Light 2024 padel racket

  • Superieure stijfheid dankzij de Octagonal Structure technologie in de buisvormige structuur.
  • Zandachtige textuur om de effecten bij elke slag te versterken.
  • Gemaakt van glasvezel in frames en vlakken voor een prettige touch.
  • Lage-dichtheid EVA-rubber voor een uitstekende baluitvoer en speelcomfort.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor speelsters van een hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een lichtgewicht racket met een groot sweetspot. Dankzij de ronde vorm en evenwichtige balans heeft het een uitgebreid slagoppervlak, wat het terugslaan van zelfs de meest afwijkende ballen vergemakkelijkt.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult gek zijn op de Adidas Metalbone Team Light 2024 vanwege de combinatie van handelbaarheid en design. Het lichte gewicht maakt snelle bewegingen op de padelbaan mogelijk, en het ontwerp, met zwarte vlakken, een wit logo en een donkerblauw frame, straalt een unieke durf en stijl uit.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is een iconisch merk met een rijke geschiedenis in de sportwereld. Vanaf het begin staat het bekend om kwaliteit, innovatie en design. Zijn erfenis is opgebouwd door jarenlange toewijding aan atleten en fans, en levert uitrustingen die het verschil maken.

Op het gebied van padel heeft Adidas nieuwe standaarden van uitmuntendheid gevestigd. Hun rackets zijn een toonbeeld van innovatie en kwaliteit, wat hun voortdurende toewijding aan sporters die het beste zoeken, weerspiegelt. Door voor Adidas te kiezen, kies je voor decennia aan ervaring, passie en prestaties.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten