Adidas Adipower Control Team 3.3
  • Adidas Adipower Control Team 3.3
  • Adidas Adipower Control Team 3.3

Adidas Adipower Control Team 3.3

PVP: € 180,00
€ 178,47
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL Team 3.3 ADRK2CA1U0017F |
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Control Team 3.3 padelracket

Dompel jezelf onder in de wereld van padel met de indrukwekkende Adidas Adipower CTRL Team 3.3. Met de hoogste precisie vervaardigd, herdefinieert dit padel racket uit 2024 de betekenis van controle en kracht op het padelveld. Gemaakt door het prestigieuze merk Adidas, is het niet zomaar een sporttool, maar een uiting van kwaliteit en excellentie.

Elke keer dat je het veld betreedt, voel je de kracht en precisie van de Adipower CTRL Team 3.3 bij elke slag. Het ronde ontwerp, de lage balans en technische kenmerken bieden meer controle dan kracht. Bovendien heeft het een zachte touch omdat het materialen zoals glasvezel en goma eva soft performance aan de binnenkant combineert.

Kenmerken padel racket Adidas Adipower CTRL Team 3.3

  • Controle padel racket met een rond formaat en balans dicht bij de hand.
  • Constructie in glasvezel die een uitzonderlijke speelbaarheid garandeert.
  • Optimale balafgifte en minimalisatie van trillingen dankzij de goma eva soft performance.
  • Structuur versterkt met het Dual Exoskeleton systeem, torsie voorkomend.
  • Frame versterkt met Power Embossed Ridge, wat extra weerstand biedt tegen stoten.
  • Maakt deel uit van de Adidas 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor spelers die met vaardigheid aan de rechterkant van het padelveld spelen. Het is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een controle padel racket met een zachte touch, omdat het een uitzonderlijk comfortabel en zacht speelgevoel biedt.

Waarom zal je het leuk vinden?

Vanaf het moment dat je dit padel racket vastpakt, voel je je ermee verbonden. De aanpasbaarheid ervan is bijna onmiddellijk, waardoor je vanaf de eerste wedstrijd uitzonderlijk kunt presteren. De esthetiek, die zwart combineert met oranje tinten, zal je betoveren en je laten opvallen op het padelveld.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas is al decennia een dominante kracht in de sportwereld. Vanaf het begin staat het synoniem voor innovatie en kwaliteit, trends zettend en standaarden vaststellend in de sportindustrie.

In de wereld van padel heeft Adidas opnieuw hun toewijding en passie getoond. Elk product, zoals de Adidas Adipower CTRL Team 3.3, is een perfecte fusie van traditie en moderniteit, en tilt de ervaring van de speler naar ongekende hoogten.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten