Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Match Bronze 3.2 2023
  • Adidas Match Bronze 3.2 2023
  • Adidas Match Bronze 3.2 2023

Adidas Match Bronze 3.2 2023

PVP: € 70,00
€ 69,95
-1% Adidas Padel
Adidas Match Bronze 3.2 padel racket | Verbeter je spel deze voor Adidas voor beginners, een zeer goed uitgebalanceerd model dat ook veel zachtheid biedt door het gebruikte zachte rubber
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Match Brons 3.2 2023 padel racket

Vooruitgang op de beste manier in je begin met het nieuwe Match Bronze 3.2 padel racket, verkrijgbaar in de meest eenvoudige Adidas 2023-serie.Het valt op door zijn zeer uitgebalanceerd, omdat zijn druppelvorm en medium balans de controle en kracht bieden die je nodig hebt om te starten beheersen van het spel van aanval en verdediging.

Aan de andere kant is het gemakkelijk om ermee te spelen omdat het meer flexibele materialen heeft, dus zowel in het frame als in de vlakken is glasvezel gebruikt, wat zorgt voor meer speelbaarheid. Het heeft ook zacht eva-rubber, dat trillingen vermindert, evenals versterkingen in de structuur om de weerstand te verbeteren.

Adidas Match Bronze 3.2, kenmerken

  • Overmaats formaat met gerichte balans van de Adidas Match Bronze 3.2.
  • Ontwerp met structurele versterkende technologie om breuk te minimaliseren.
  • Verlies geen gevoel bij het slaan met het eva soft performance rubber.
  • Glasvezel is gebruikt op het oppervlak en ook op het frame.
  • Snel aangepast racket dat ons zal helpen elk aspect van het spel onder de knie te krijgen.
  • Je zult de trillingen nauwelijks opmerken, urenlang kunnen spelen zonder ongemak.
  • Model beschikbaar in de Adidas 2023 beginnersracketcatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor informele spelers of degenen die van plan zijn te beginnen met spelen, omdat het tijdens het spel een grote veelzijdigheid biedt om je te helpen verbeteren en je speelstijl te definiëren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de goedkoopste Adidas padel rackets is die je kunt vinden, gemaakt met hoogwaardige materialen en met een vernieuwd ontwerp. Combineer dit seizoen de bronzen kleur met de witte strepen en zwarte details van het merk, super gaaf!

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent, Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten