Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas RX 1000 2023
  • Adidas RX 1000 2023
  • Adidas RX 1000 2023

Adidas RX 1000 2023

PVP: € 110,00
€ 109,95
-1% Adidas Padel
Adidas RX 1000 padel racket | Ongeëvenaarde sensaties met dit uitgebalanceerde padel racket van Adidas, een model dat glasvezel combineert met zacht eva-rubber om een comfortabele en veilige slag te bereiken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas RX 1000 2023 padel racket

Als je je speelstijl wilt verbeteren, raden we het geel-zwarte padel racket RX 1000 aan, een van de modellen uit de tussenliggende serie Padel Adidas 2023. Dankzij de gecentreerde balans en oversized vorm past het zich aan elke speelstijl aan, dus het zal ons helpen ons beste spel uit elke zone te halen.

We benadrukken de constructie van glasvezel, waarmee het gevoel elastischer is en een geweldige speelbaarheid biedt. De structuur is echter versterkt met structurele stroomtechnologie, waardoor deze sterker is. Het zorgt ook voor een comfortabele en blessurevrije slag dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.

Adidas RX 1000 geel en zwart kenmerken

  • De Adidas RX 1000 presenteert een oversized formaat en medium balans.
  • Snel aangepast racket dat ons zal helpen ons spel te verbeteren.
  • Structural Power-technologie die meer weerstand biedt tegen schokken of stoten.
  • Er is gebruik gemaakt van zacht eva-rubber, wat een zeer goed rendement genereert en trillingen vermindert.
  • Stabiele slag, waardoor draaien in de slag wordt voorkomen.
  • Glasvezelconstructie die de speelbaarheid verhoogt.
  • Verdeling van slimme gaten om uw Ducel-punt te verbeteren.
  • Het behoort tot de catalogus van tussenliggende Adidas 2023-mesjes.

Voor wie is het? Ideaal voor jongens die 2-3 keer per week spelen en zich nog in de verbeteringsfase bevinden, aangezien de nieuwe RX 1000 een uitgebalanceerd racket is dat ons de kracht, controle en comfort zal geven die we nodig hebben bij elke actie van het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van flexibele materialen in de constructie, zal het voor ons niet moeilijk zijn om ermee te spelen, dus vanaf het eerste moment zullen we er met volle teugen van genieten. Daarbij valt vooral het design op, met een combinatie van zwart, wit logo en gele details.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten