Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Adipower W Team 2023
  • Adidas Adipower W Team 2023
  • Adidas Adipower W Team 2023

Adidas Adipower W Team 2023

PVP: € 200,00
€ 199,95
-1% Adidas Padel
padel racket Adidas Adipower W Team | Bereid het punt van achteren voor met dit Adidas padel racket voor dames, een model met een semi-soft touch, een breed slagoppervlak en een licht gewicht dat niet teleurstelt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower W Team 2023 padel racket

Plaats de bal waar je maar wilt met het nieuwe veelkleurige Adipower W Team padelracket, een van de nieuwigheden die je kunt vinden in de All for Padel-catalogus 2023. Het is een lichtgewicht model vanwege het lagere gewicht en biedt geweldige sensaties bij aanraking met de combinatie van glasvezel en zacht eva-rubber aan de binnenkant.

Op de baan geniet je van geweldige controle omdat het een ronde vorm heeft en een lage balans heeft. Ook heeft het een ruw oppervlak waarmee je meer effect aan je slagen kunt geven. De structuur is zeer solide dankzij de Dual Exoskeleton- en Power Embossed-technologieën en het gedeelte van het frame is versterkt met koolstof om accidentele slagen of crashes te weerstaan.

Adidas Adipower Team Meisjes Multicolor Functies

  • Het Adidas Adipower W Team biedt veel zachtheid dankzij het zachte eva-rubber in de kern.
  • Uitstekende controle op niet-gecentreerde ballen dankzij de ronde vorm en lage balans.
  • Solide structuur met dubbele exoskelettechnologie toegepast op de omtrek.
  • Ruwe afwerking op de vlakken die de spin verbetert bij topspin-shots.
  • padel racket voor dames, dus iets lichter van gewicht.
  • Framegedeelte van carbon, waardoor het meer weerstand heeft.
  • Op het oppervlak is glasvezel gebruikt.
  • Een van de nieuwe Adidas Padel 2023 padel rackets voor meisjes.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor sporters die de bal liever controleren dan schieten, aangezien het een model is met een brede sweetspot en semi-soft touch, waardoor je trillingen nauwelijks opmerkt en meer output hebt op slow ballen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van meer flexibele materialen zal het niet moeilijk zijn om het te maken, dus het is niet zo technisch als zijn oudere zus: het Marta Ortega-racket. Het presenteert ook een prachtig ontwerp dat de kleur zwart combineert met veelkleurige penseelstreken op de vlakken en het frame.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten