Adidas Adipower Master

PVP: € 322,31
€ 289,26
-11% Adidas Padel
Beheers de wedstrijdtijden met deze limited edition Adidas padel racket, een nieuwe versie van Marta Ortega's padel racket voor de exclusieve design Master
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Adipower Master

Mis het laatste nieuws van Adidas Padel 2022 niet. In onze online winkel kunt u het nieuwe Adipower Master padel racket in het zwart krijgen, een exclusief model dat u in de handen van Martita Ortega in de Master zult zien. Zo presenteert het een exclusief ontwerp, maar behoudt het zijn fantastische eigenschappen.

Zo handhaaft het de ronde vorm met ingesloten balans samen met het eva zachte energierubber van de kern. Het heeft een koolstofconstructie met 24k gealuminiseerde stof op de vliegtuigen. Bovendien is de structuur versterkt met Power Embossed en Dual Exoskeleton-technologie, die de kracht bij volleys en spikes verbeteren. Om te eindigen, kunt u betere effecten uitvoeren dankzij de ruwheid van de vlakken.

Adidas Adipower Master in zwart, kenmerken

  • Onverslaanbare aanraking met het eva zachte energierubber dat wordt gebruikt in de kern van de Adidas Adipower Master 2022.
  • Limited edition controleracket, met een exclusief ontwerp in zwart voor de Master.
  • Het handhaaft een ronde pan met ingehouden balans, dus het zal onze fouten vergeven.
  • Goede weerstand en duurzaamheid dankzij de 100% carbon constructie.
  • Hij stelt niet teleur in vermogen dankzij de toegepaste Dual Exoskeleton en Power Embossed technologie.
  • Voeg meer spin toe aan je slagen met de ruwheid van het oppervlak van het Spin padel racket.
  • Uitstekende handling dankzij het lagere gewicht.
  • Een van de Adidas Padel 2022 high-performance rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler of gevorderde speler die op zoek is naar een hanteerbaar, licht racket met een brede sweetspot, aangezien de Adipower opvalt door zijn geweldige controle, waardoor je de bal gemakkelijk terug kunt brengen naar het rivaliserende veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat u niet alleen op uw beste niveau kunt presteren, maar ook kunt genieten van een exclusief Master-product met een unieke afwerking. De nieuwe Adipower van Marta Ortega presenteert een verfijnd ontwerp in zwart met zilveren details.

Lees meer over het merk ADIDAS

Haal het meeste uit deze sport met Adidas Padel dankzij het brede assortiment hoogwaardige producten voor alle soorten publiek. Dit seizoen presenteert een vernieuwde collectie padel rackets, kits, schoenen en andere accessoires gemaakt met de nieuwste technologische innovaties.

Spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz genieten van de baan met onze nieuwe collectie producten om padel te spelen. Vind ze leuk en rust jezelf uit met Adidas Padel-producten, je zult niet teleurgesteld zijn!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten