Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas Control Lime
  • Padeltas Adidas Control Lime
  • Padeltas Adidas Control Lime

Padeltas Adidas Control Lime

PVP: € 40,00
€ 35,95
-11% Adidas Padel
Adidas Control Lima 2022 Padeltas | Vernieuw je oude palettero voor deze Adidas kleine tas, een handzame en compacte rugzak waarmee je alles wat je nodig hebt op een ordelijke manier kunt opbergen

Padeltas Adidas Control Blauw en Limoen

Kies uit een grote verscheidenheid aan tassen binnen de nieuwe collectie Adidas 2022. Koop de kleine Control Lime padeltas, deze wordt gekenmerkt door zijn kleinere afmetingen zodat je een padel racket aan de zijkant kunt opbergen en de rest van de materialen in het Headvak.

Om hem te vervoeren zijn er twee gevoerde handvatten meegeleverd waarmee we hem als rugzak kunnen dragen en een andere in het bovenste gedeelte om hem met de hand te dragen. Bovendien is het vervaardigd met resistente en technische materialen om het lichter en resistenter te maken, altijd in goede staat.

Adidas Control Lime tas, kenmerken

  • De Adidas Control Lime is gemaakt van technische materialen en stoffen.
  • Kleine afmetingen, alleen om de essentie op te bergen.
  • Twee handvatten, één voor op de rug en één om hem met de hand te dragen.
  • Zijvak om een schep in op te bergen.
  • Zeer ruim Headvak om al onze spullen in op te bergen.
  • Marineblauw design en limoen details.
  • Een van de grootste Adidas Padel 2022 padeltassen.

Voor wie is het? Voor degenen die normaal gesproken niet douchen na het spelen, aangezien de Control de kleinste van de Adidas-familie is, zodat je je padel racket, accessoires en schoenen kunt opbergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je een product koopt dat is gemaakt van technische materialen die lang meegaan en dat ook nog eens in een ongelooflijk marineblauw en limoenkleurig ontwerp komt. Het wordt de ideale metgezel voor al uw wedstrijden.

Lees meer over het merk ADIDAS

Breng je volledige potentieel naar voren met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede assortiment aan competitieve producten aangepast aan alle soorten spelers en soorten spellen. U vindt padelrackets, kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers zoals Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan, want de padel rackets hebben de beste technologieën en ontwerpen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten