Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Essnova Carbon 3.1
  • Adidas Essnova Carbon 3.1
  • Adidas Essnova Carbon 3.1

Adidas Essnova Carbon 3.1

PVP: € 180,00
€ 165,00
-9% Adidas Padel
Adidas Essnova Carbon 3.1 padel racket | Een van de krachtigste Adidas-rackets dit seizoen, met een constructie van 100% carbon en een versterking van het exoskelet om al je tegenstanders te schudden
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Adidas Essnova Carbon 3.1 Roja

Haal je beste slagen in de aanval met het nieuwe Essnova Carbon 3.1 padel racket uit de All for Padel 2022 -catalogus. Het oversized diamantformaat en de hoge balans geven het een geweldige punch, hoewel het niet extreem hard is, omdat het dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant een zachtere aanraking genereert.

Voor de fabricage is ultramodern koolstof gebruikt, naast de exoskelettechnologie, ribben die de hele omtrek versterken. Het heeft ook het krachtige reliëfsysteem dat het meer stijfheid geeft, evenals een ruwe afwerking en een goede sweet spot om meer controle over de bal te hebben.

Adidas Essnova Carbon 3.1 rood, kenmerken

  • De Adidas Essnova Carbon 3.1 is een power padel racket door zijn diamant formaat en hoge balans.
  • Exoskelet-technologie is gebruikt om de stijfheid te vergroten.
  • Grotere sensaties bij het slaan met de kern met eva zacht prestatierubber.
  • 100% carbon constructie zowel het frame als het oppervlak.
  • De vlakken zijn opgeruwd, waardoor de effecten verbeterd zijn.
  • Omtrekversterkingen om torsie te voorkomen en meer stabiliteit te genereren.
  • Ingebouwd zoet systeem om te voorkomen dat je de controle verliest over ballen die niet in het midden liggen.
  • Inbegrepen in de nieuwe collectie Adidas Padel 2022 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers van hoog niveau die op zoek zijn naar een krachtig racket dat comfort of controle niet verwaarloost, aangezien de nieuwe essnova carbon zachter rubber bevat om de sensaties te verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de Adidas-padel rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat het de beste technologieën heeft en niet in prijs omhoog schiet. Het keert ook terug met een nieuwe afbeelding in zichtbaar koolstof, grijs logo, rood en spectaculaire groene details.

Lees meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Padel vertrouwen. Het is in 2016 wanneer het producten begint te produceren om padel te spelen onder de naam All for Padel. Voor dit seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor heren en dames, padeltassen en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel vertegenwoordiging in de WPT door professionele spelers zoals Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega of Alex Ruiz. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al haar producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten