Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pack Adidas Adipower Soft 2.0 + Paletero 2020
  • Pack Adidas Adipower Soft 2.0 + Paletero 2020

Pack Adidas Adipower Soft 2.0 + Padel Tassen 2020

PVP: € 450,00
€ 329,95
-27% Adidas Padel
Koop de officiële Seba Nerone-producten met dit Adidas-padelpakket dat bestaat uit het krachtigste racket in de catalogus en de grootste tas

Pack Adidas Adipower Soft 2.0 + Padel Tassen 2020

We hebben al hoge concurrentie packs beschikbaar en alle merken. Ontdek het Adidas Adipower Soft 2.0 padel racketakket met padel racketas uit de Adidas Padel -collectie, je hebt een grotere padel racketas met thermofunctie en het krachtige padel racket van Ale Galán.

Dankzij de oversized diamantvorm en hoge balans neemt het vermogen toe maar met het zachte rubber van de kern verlies je geen sensaties. Evenmin verwaarloost het de controle met het sweet pot-systeem en de ruwheid van het spinblad. Het heeft ook 24k gealuminiseerde koolstof en dubbele exoskelettechnologie voor meer weerstand.

Adipower Soft 2.0 padelpakket, kenmerken

  • Ga in de aanval met het adidas pack, het heeft het Adidas Adipower Soft 2.0 padel racket , het Ale Galán padel racket.
  • Eva zacht permormance rubber voor een aangenamere aanraking en een grotere baloutput.
  • Solide structuur met dubbele eXoskeleton-technologie en ruwheid om de spin te verbeteren.
  • 100% koolstofconstructie met een 24k gealuminiseerde laag die de gezichten versterkt.
  • De Adidas Multigame 2.0 paletteero heeft een geventileerde zak voor de schoenen.
  • Met zijn afmeting 56 x 30 x 35 cm kom je geen ruimte tekort.
  • Capaciteit voor meerdere padel rackets aan de zijkanten, waarvan één met thermotechnologie.
  • Het bevat ook een overgrip, een blik ballen en een technisch shirt.
  • Verkrijgbaar in het Adidas Padel 2020 hoge wedstrijdassortiment.

Voor wie is het? Gericht op aanvallende spelers die op zoek zijn naar een krachtig en comfortabel racket, aangezien de adipower soft 2.0 krachtig is maar er geen comfort voor opoffert. Ook voor wie een grote tas met verstelbare handvatten nodig heeft om hem comfortabel te kunnen dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat beide producten zeer concurrerend zijn en perfect combineren met hun zwarte design en rode details. Bovendien kun je ze dit seizoen in de handen van Ale Galán zien, aangezien het officiële producten zijn van de professionele speler.

Lees meer over het merk ADIDAS

Geniet van de beste sensaties met Adidas Sport, het bedrijf stelt u een gevarieerde productcatalogus ter beschikking, zodat u het padel racket, schoenen, tassen of kits kunt kiezen die bij uw behoeften passen.

Hij heeft steeds meer steun onder professionele spelers, Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz maken deel uit van zijn team. Denk er niet meer aan en spring goed voorbereid of klaar op het veld om al je wedstrijden te winnen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten