Cartri padelRackets

Cartri padelRackets

We presenteren de Cartri 2022 padel racketcollectie , een merk van Portugese oorsprong en Spaanse productie dat al enkele jaren op de padelmarkt aanwezig is en zich inzet voor nieuwe technologieën. Ontdek in detail alle Cartri padel rackets , ontworpen voor elk type speler en ook exclusief.

In onze online padelwinkel kun je de nieuwe Cartri collectie voor de beste prijs krijgen. Wij verzekeren u dat u zult genieten van de beste prestaties en sensaties bij het slaan. Bovendien vervaardigt het merk al zijn producten in Spanje, dus het eindresultaat is uitzonderlijk.

Filter

Laatste collectie van Cartri in zijn geheel

In 2022 keert het Cartri-bedrijf terug met een brede catalogus van padel rackets, zodat elke speler zijn beste bondgenoot kan vinden, omdat het een breed scala aan modellen heeft die zijn ontworpen voor zowel professionele als amateurspelers.

Binnen de meest geavanceerde series kunnen we de Volcano Teide of de Shield Alpha vinden voor degenen die op zoek zijn naar de beste balans tussen kracht en controle, omdat ze zeer goed uitgebalanceerd zijn en je in staat stellen om je beste foto's te maken vanuit elk deel van de rechtbank.

Voor wie op zoek is naar extra kracht, is de nieuwe Cannon Vector beschikbaar, een echt kanon waar aanvallende spelers van zullen genieten. Voor de meer technische zijn ook de nieuwe Tamarit Speed X of de Thunder Gold met een brede sweet spot beschikbaar en zullen al onze fouten vergeven.

Aan de andere kant kunnen we ook goedkopere rackets vinden, zoals de nieuwe Cosmos of Titan Alpha , gemaakt met flexibelere materialen voor spelers van gemiddeld niveau, omdat het gemakkelijker is om ermee te spelen en ze ons zullen helpen onze speelstijl te bepalen.

Cartri speciale padelrackets, LTD

In deze collectie zet Cartri zich in voor het creëren van exclusieve rackets voor de meest veeleisende atleten , door het ontwikkelen van limited edition-ontwerpen die slechts enkelen zullen kunnen krijgen, aangezien er maar heel weinig eenheden te koop zijn. Dus het lanceert 2 modellen:

  • Snake Limited Edition : ontworpen in een rond formaat en gecentreerde balans, waardoor de sensaties van de speler worden verbeterd dankzij de combinatie van koolstofvezelglas en zacht eva-rubber.
  • Wolf Artic Limited Edition : veelzijdig padel racket dat zowel in aanval als verdediging zeer goed presteert, gemaakt met een combinatie van de nieuwste generatie carbon plus zacht eva-rubber.

Cartri-technologieën toegepast op hun rackets

Om de hoogste kwaliteit in al zijn producten te bereiken, heeft het merk innovatieve technologieën moeten gebruiken, zoals bijvoorbeeld een anti-vibratiesysteem om te genieten van een veel comfortabelere slag en niet om wedstrijden te beëindigen met armongemakken. Dit zorgt samen met de verschillende soorten Eva of Eva Super Soft rubber voor een min of meer harde aanraking.

Het biedt ook reliëf op het oppervlak in de high-end padel rackets die de grip met de bal verbeteren en ons helpen om grotere effecten te printen. Aan de andere kant bevatten ze een nieuw "progressief gaten" -boorpatroon dat hun weerstand verbetert en ook het gevoel van kracht en controle verhoogt.

Tot slot heeft het merk gewerkt met verschillende soorten carbon om in al zijn modellen extra weerstand te realiseren. Op gemiddeld of beginnersniveau is glasvezel gebruikt omdat het een flexibeler materiaal is en de padel rackets meer elasticiteit geeft, zodat het gemakkelijker is om ermee te spelen.

Padelmerk met geschiedenis

Het merk Cartri heeft sinds de oprichting in 2003 ruime ervaring in de padelsector en is van Portugese origine. Vanaf het begin werd het merk gekenmerkt door het aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit, allemaal vervaardigd in Spanje, waardoor een geweldige after-sales service wordt geboden.

Het merk viel meteen op bij jongeren en beetje bij beetje valt het ook in de smaak bij het volwassen publiek. Dankzij het constante werk aan innovatie bereikt het rackets van de hoogste kwaliteit en vult het zijn catalogus al aan met andere producten om padel te spelen, zoals bijvoorbeeld textiel voor zowel mannen als vrouwen, evenals padel rackets en accessoires. U kunt ze allemaal voor de beste prijs in onze online winkel krijgen.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 169,00 - € 380,00

Gewicht:

Gewicht: