Cartri Thunder Goud 2022
  • Cartri Thunder Goud 2022
  • Cartri Thunder Goud 2022

Cartri Thunder Goud 2022

PVP: € 249,00
€ 207,95
-17% Cartri
padel racket Cartri Thunder Gold 2022 | Nieuwe editie van een van de Cartri-padel rackets waar spelers de voorkeur aan geven, keert terug met nieuwe materialen en mal om de gewichten en balans beter te verdelen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Cartri Thunder Gold Zwart, Turquoise en Goud

Bereid het punt van achteren voor met het nieuwe Thunder Gold padel racket in zwart met turquoise details, een technisch model beschikbaar in de nieuwe Cartri Padel 2022-collectie. Het valt op door zijn brede sweet spot en een zeer comfortabele aanraking sinds het gebruik van rubber eva verzachten het interieur, waardoor het een semi-zachte touch krijgt.

Bovendien combineert het in de vlakken koolstof met aluminium, een materiaal van de nieuwste generatie dat een geweldige speelbaarheid biedt. Het framegebied is gemaakt van carbon, dus de structuur is sterk en solide tegen stoten of schokken. Om te eindigen, behoudt het een ronder formaat met een gecentreerde balans, met een nieuw hartontwerp dat de gewichten beter verdeelt.

Cartri Thunder Gold in zwart en turkoois, kenmerken

  • De Cartri Thunder Gold 2022 heeft een rondere mal met de balans dichter bij de hand.
  • Semi-soft touch door het eva zachte rubber aan de binnenkant, waardoor trillingen tot een minimum worden beperkt.
  • Brede sweet spot die al je fouten zal vergeven.
  • Oppervlak met licht reliëf dat de effecten op de bal verbetert.
  • Versterkte structuur om een stabiele hit te bereiken.
  • Carbon frame en oppervlak dat carbon combineert met aluminium.
  • AIR FLOW SYSTEM-technologie die de aerodynamica verbetert en zorgt voor meer beheersbaarheid.
  • Nieuwe collectie hoogwaardige Cartri Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor de gevorderde speler die een controlepadel racket nodig heeft om de gecontroleerde bal van achteren te nemen en de overgang naar de aanval te starten, aangezien de nieuwe Thunder zijn controle verbetert en zeer goede sensaties genereert bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit, voor de beste prestaties op elk punt van de wedstrijd. Het is ook vervaardigd in Spanje, dus elk detail van de afwerking is verzorgd, dit seizoen in zwart met turquoise en gouden details.

Lees meer over het merk CARTRI

Blijf bij de naam Cartri Sport, een bedrijf van Portugese oorsprong dat al vele jaren in de sector actief is en ernaar streeft om hoogwaardige padel rackets te produceren, evenals andere aanvullingen en accessoires om padel gemaakt in Spanje te spelen.

Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging en samenwerking van professionele spelers zoals Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos of Diego Simón. Ontdek de nieuwigheden voor dit seizoen, je vindt er zeer betaalbare prijzen om volop te genieten van deze prachtige sport.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten