Cartri Tamarit Speed X 2022

PVP: € 321,49
€ 267,73
-17% Cartri
Cartri Tamarit Speed X 2022 padelpadel | Een van de nieuwigheden in Cartri padel rackets, een model voor technische spelers die controle over de bal willen hebben, aangezien de sweet spot erg breed is.
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het woensdag, 5 oktober, 2022

padel racket Cartri Tamarit Speed X Zwart en Goud

Mis de laatste ontwikkelingen in de branche niet in onze padelwinkel. Koop het Tamarit Speed X padel racket in zwart en goud, een model uit de nieuwe Cartri 2022-collectie dat opvalt door zijn controle omdat het een rond formaat heeft met een ingehouden balans, dus de sweet spot is erg breed en stelt je in staat om te corrigeren ballen uit het midden.

Het is vervaardigd met materialen van de nieuwste generatie: koolstof en kevlar voor de buis en een 24K koolstofoppervlak met een 3K-ruit voor een droger gevoel. Binnenin bevat het zacht eva-rubber om geen sensaties te verliezen bij het slaan en het is ruw, zodat je je slagen meer spin kunt geven.

Cartri Tamarit Speed X zwart en goud, kenmerken

 • Brede sweet spot van de Cartri Tamarit Speed X 2022 om off-center slagen te corrigeren.
 • Rond formaat met lage balans voor meer precisie.
 • Meer resistente buis met de combinatie van kevlar en carbon.
 • Brede sweetspot om makkelijke ballen niet te missen.
 • Het bevat een EVA-rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
 • Oppervlak gemaakt met 24K koolstofweefsel naast 3K diamant.
 • "Progressive holes" boorsysteem dat de baloutput verbetert en trillingen vermindert.
 • Nieuwe collectie Cartri 2022 padel rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan gevorderde spelers of spelers op hoog niveau die graag de point van achteren opzetten en die een controle padel racket nodig hebben om de bal buiten het bereik van hun rivalen te kunnen houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is een racket van de bovenste plank waarmee je volop van padel kunt genieten. Bovendien is het op esthetisch niveau erg cool omdat het is ontworpen met een combinatie van zwart en goud, een zeer zorgvuldig ontwerp, ook dankzij de productie in Spanje.

Lees meer over het merk CARTRI

Blijf bij de naam Cartri Sport, een bedrijf van Portugese oorsprong dat al vele jaren in de sector actief is en ernaar streeft om hoogwaardige padel rackets te produceren, evenals andere aanvullingen en accessoires om padel gemaakt in Spanje te spelen.

Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging en samenwerking van professionele spelers zoals Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos of Diego Simón. Ontdek de nieuwigheden voor dit seizoen, je vindt er zeer betaalbare prijzen om volop te genieten van deze prachtige sport.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten