Cartri Cannon Vector 2022
  • Cartri Cannon Vector 2022
  • Cartri Cannon Vector 2022

Cartri Cannon Vector 2022

PVP: € 239,00
€ 204,95
-15% Cartri
padel padel Cartri Cannon Vector 2022 | Haal de bal gemakkelijk uit met dit nieuwe racket om Cartri padel tennis te spelen, een krachtig model waarmee je de bal met grotere snelheid kunt printen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Cartri Cannon Vector padel racket Zwart en gekleurd

Ga vol vertrouwen het net op met het nieuwe Cannon Vector padelracket, een van de krachtigste modellen die je kunt krijgen in de Cartri Padel 2022-catalogus. Hiervoor presenteert het een diamantformaat met een medium - hoge balans, dus het gaat zeer goed boven, hoewel het met de materialen die voor de vervaardiging zijn gebruikt, niet teleurstelt in controle en comfort.

Het heeft dus een zachte eva-rubberen kern, die trillingen vermindert en een veel comfortabelere slag genereert. Voor de gezichten is koolstof met glasvezel gebruikt, waardoor het een meer elastische aanraking krijgt en een licht reliëf dat de effecten verbetert. Om het af te maken heeft het een buis van 100% koolstof.

Cartri Cannon Vector in zwart en kleuren, kenmerken

  • De Cartri Cannon Vector 2022 biedt extra power bij het slaan.
  • Semi-soft touch door het eva zachte rubber aan de binnenkant en de glasvezel op het oppervlak.
  • Oppervlak met een ruwe afwerking die het mogelijk maakt om de effecten te verbeteren.
  • Carbon buis die meer sterkte en duurzaamheid biedt.
  • Nieuw hartontwerp dat torsie vermindert en een grote stabiliteit biedt.
  • Powerracket door zijn scheurformaat en enigszins hoge balans.
  • Comfort en een geweldige sweet spot door de combinatie van materialen.
  • Nieuwe collectie Cartri Padel 2022 powerrackets.

Voor wie is het? Gericht op atleten die intensief padel spelen en op zoek zijn naar meer punch in hun spel, aangezien de nieuwe Cannon Vector een echt kanon is, een krachtig padel racket dat ons zal helpen de bal te krijgen of te brengen, hoewel het ook zeer goede sensaties biedt .

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een power padel racket is, geeft het door het rubber en de gebruikte materialen ook een goede controle en comfort. Bovendien is het op esthetisch vlak erg gaaf, aangezien het is afgewerkt in glanzend zwart met kleurrijke geometrische vormen, spectaculair!

Lees meer over het merk CARTRI

Blijf bij de naam Cartri Sport, een bedrijf van Portugese oorsprong dat al vele jaren in de sector actief is en ernaar streeft om hoogwaardige padel rackets te produceren, evenals andere aanvullingen en accessoires om padel gemaakt in Spanje te spelen.

Momenteel heeft het al de vertegenwoordiging en samenwerking van professionele spelers zoals Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos of Diego Simón. Ontdek de nieuwigheden voor dit seizoen, je vindt er zeer betaalbare prijzen om volop te genieten van deze prachtige sport.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten